Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din spatele culiselor de la Clinceni! Pe câte luni sunt de fapt restante salariile jucătorilor: ”Sunt multe”

Dezvăluiri din spatele culiselor de la Clinceni! Pe câte luni sunt de fapt restante salariile jucătorilor: ”Sunt multe”

Academica Clinceni

Comentarii

În urma înfrângerii cu Mioveni, Andrei Ureche a dezvăluit că jucătorii Academicii au încasat un salariu, dar mai au multe restanţe.

La un an după ce a reuşit marea surpriză şi a prins play-off-ul Ligii 1, Academica Clinceni a retrogradat, cu mai multe etape înainte de finalul sezonului.

Soarta ilfovenilor a fost stablită de nenumăratele depunctări primite, aceştia, teoretic, având altfel o şansă de a o prinde pe Dinamo altfel.

Dacă cei de la Gaz Metan au ajuns la -25 de puncte din pricina acestor depunctări, Academica a ajuns ”doar” la 1, însă diferenţa faţă de ”câini” a fost oricum prea mare.

De la a avea un lot din care făceau parte jucători precum Octavian Vâlceanu, Cristi Tănase, Florin Gardoş sau Cristi Tănase, cu Ilie Poenaru pe bancă, John Ene pregăteşte acum fotbalişti precum Luca Florică sau Andrei Dima (16 ani).

Problemele financiare ale clubului au fost mai mult decât grave, iar puţinii jucători care nu au plecat din iarnă au restanţe salariale de luni bune.

Andrei Ureche, titular în poarta ilfovenilor pe parcursul acestui sezon, a dezvăluit că elevii lui Ene tocmai au încasat salariul pe luna octombrie.

Dezvăluiri din spatele culiselor de la Clinceni

Deşi este bine că mai recuperează din banii munciţi, jucătorii de la Clinceni încă au de încasat banii restanţi de pe ultimele şase luni şi nu există semne că acest lucru are să se întâmple.

Totuşi, Ureche a punctat că jucătorii Academicii şi-au schimbat atitudinea în ultimul meci şi că, deşi neplătiţi, aceştia încearcă să îşi facă datoria pe gazon.

A fost mai bine, faţă de celelalte partide pe care le-am disputat. Chiar dacă am pierdut, vreau să îmi felicit colegii.

Azi ne-am schimbat atitudinea, am jucat mai mult cu inima, cu mai multă voinţă. Am primit un salariu.

Oricum, sunt multe restanţe. Am luat banii pe octombrie, dacă nu mă înşel”, a declarat Andrei Ureche.

Academica Clinceni a încasat 19 goluri în acest play-out, cu trei mai puţin ca Gaz Metan, dar rămâne singura echipă din România care nu a reuşit să marcheze în urma încheierii sezonului regular.

Afla mai multe despre: andrei ureche 

viewscnt
Articole similare