Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă duc la Becali la palat”. Al doilea cel mai bun marcator străin din Liga 1 se întoarce în România

”Mă duc la Becali la palat”. Al doilea cel mai bun marcator străin din Liga 1 se întoarce în Româniagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Wesley, fostul atacant al lui Vaslui, plănuieşte să se întoarcă în România în vară, după ce se va apuca de impresariat.

În perioada 2009 - 2012, Wesley a fost unul dintre cei mai de temut atacanţi din Liga 1, dacă nu chiar cel mai de temut.

Brazilianul a marcat 77 de goluri în tricoul lui Vaslui, 62 dintre care au venit în primul eşalon, în doar două sezoane şi jumătate.

Golgheterul campionatului în 2012, cu 27 de reuşite, fostul atacant a făcut pasul din România la Al Hilal, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Wesley a revenit în România pentru a juca penultimul sezon din cariera sa, la Poli Iaşi, pentru care a mai marcat trei goluri, înainte de a îşi agăţa ghetele în cui în Brazilia.

După câţiva ani de ”vacanţă”, fostul star al lui Adrian Porumboiu a decis să se apuce de impresariat şi doreşte să vină în România în vară pentru a recruta jucători.

Al doilea cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, doar în urma lui Eric, Wesley a dezvăluit că plănuieşte să se întâlnească şi Gigi Becali, la ani buni după ce a fost aproape de un transfer la FCSB.

Al doilea cel mai bun marcator străin din Liga 1 se întoarce în România

Vreau să mă apuc de impresariat şi am vorbit cu mai mulţi oameni. O să vin în România şi o să merg şi în Portugalia şi în Spania.

Mi-ar plăcea să aduc jucători brazilieni în Europa şi să îl găsesc pe noul Wesley. Mi-am făcut acum o pagină oficială de Instagram şi încerc să mă reconectez la fotbal.

O să vin în vară şi mă duc la Gigi Becali la palat, cu voi presa, cu televiziunea şi îi duc un platou de mici. Berea să o dea el că are mai mulţi bani ca mine!

Şi mă duc să îl văd şi pe Porumboiu la „Ţărănoaia”, la Vaslui. Aşa să îi transmiteţi. Vorbesc serios! Chiar nu glumesc! Sigur s-ar bucura şi Gigi Becali.

(n.r. îi aduci nişte jucători din Brazilia?) Nu ştiu dacă mai vrea jucători străini. Fac eu pregătire o lună de zile şi joc dacă mă mai vrea. Să mă bage cinci minute, dau gol şi ies afară! (n.r. râde). Glumesc!

Câţi ani am jucat în România, deşi am fost aproape să ajung la Steaua (n.r. FCSB), nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă!

Niciodată. Nu am avut ocazia. Eu la Vaslui, el la Bucureşti, nu ne-am întâlnit”, a declarat Wesley, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: wesley 

viewscnt
Articole similare