Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază ilară în meciul Clinceni - Mioveni! Rusu a scăpat singur spre poartă, dar a călcat pe minge şi a căzut. Explicaţia sa

VIDEO | Fază ilară în meciul Clinceni - Mioveni! Rusu a scăpat singur spre poartă, dar a călcat pe minge şi a căzut. Explicaţia sa

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a reuşit să câştige confruntarea cu Academica Clinceni, scor 2-0.

CS Mioveni a reuşit să se depărteze la şase puncte de primul loc de baraj, ocupat de Chindia, în urma victoriei 2-0 cu Academica Clinceni, deşi târgoviştenii au un meci mai puţin jucat.

Golurile formaţiei pregătite de Alexandru Pelici au venit prin Adrian Scarlatache şi Alexandru Raicea, care a înscris pentru prima dată după venirea de la FC U Craiova.

Deşi înfrunta una dintre echipele deja retrogradate, Mioveni nu a avut viaţă uşoară cu Academica şi a trebuit să muncească pentru a obţine victoria.

Conducând 1-0 la pauză, echipa pregătită de Alexandru Pelici a avut probleme în debutul reprizei secunde, dar şi-ar fi putut asigura un avantaj de două goluri în minutul 55.

Bogdan Rusu, căpitanul, golgheterul şi talismanul Mioveniului, a scăpat spre poarta apărată de Andrei Ureche şi ar fi putut ajunge în situaţie de unu la unu cu golakeeper-ul Academicii Clinceni.

Însă, deşi coechipierii săi probabil ar fi pariat că măcar va trage la poartă, Bogdan Rusu a călcat pe mingea şi s-a cam făcut de râs.

Bogdan Rusu, fază ilară în meciul Clinceni - Mioveni

Nici defensiva Academicii nu s-a descurcat mai bine, balonul lovindu-se de un apărător ilfovean, înainte de a ajunge cu şansă la Andrei Ureche.

În urma partidei, Bogdan Rusu a afirmat că gazonul a fost de învinuit pentru momentul ilar în care fusese implicat şi a lăudat Clinceniul că ”a vrut să joace fotbal”.

Un meci destul de greu, am jucat cu o echipă care nu mai are nimic de pierdut, o echipă care deja e retrogradată, dezinvoltă, a vrut să joace fotbal şi ne-au pus probleme.

Mi s-a oprit mingea în teren, pentru că terenul nu are deloc apă şi e foarte greu să conduci mingea, nu alunecă şi mi s-a oprit în picior.

Am ridicat capul să mă uit după Buziuc şi atunci mi-a sărit mingea”, a declarat Bogdan Rusu.

Afla mai multe despre: bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare