Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John Ene a dat vina pe jucători după o nouă înfrângere a Academicii Clinceni! ”Am avut trei ocazii în trei meciuri. Am fost foarte supărat pe ei!”

John Ene a dat vina pe jucători după o nouă înfrângere a Academicii Clinceni! ”Am avut trei ocazii în trei meciuri. Am fost foarte supărat pe ei!”

Academica Clinceni

Comentarii

CS Mioveni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1.

Academica Clinceni rămâne fără gol marcat în play-out. La fel ca Gaz Metan, echipa a întâmpinat grave probleme financiare şi va retrograda la finalul sezonului actual. Clinceni este obligată să joace cu foarte mulţi jucători tineri, fără experienţă. 

La finalul meciului, antrenorul de la Clinceni, John Ene, s-a supărat pe jucătorii lui şi a spus că echipa şi-a creat 3 ocazii în 3 meciuri. 

”Am avut trei ocazii în trei meciuri. Am fost foarte supărat pe ei!”

”Zâmbetul îl am tot timpul pe buze, mai ales că am pierdut la un scor mai mic. Îmi pare rău că am luat un gol pe final. Nu pot să zic că este un rezultat nemeritat al echipei din Mioveni, a avut un joc mai bun decât al nostru. Supărător pentru noi este că nu reuşim să ajungem la poartă.

Am avut trei ocazii în trei meciuri. Am fost foarte supărat pe jucători, în ritmul acesta nu pot să ajungă nicăieri. Nu cred că acesta este un nivel fotbalistic de Liga 1. Numai este vorba de bani, nici eu nu am bani, nici ei nu au bani. Este vorba de atitudine şi de valoare.

Valoarea ţi-o arăţi indiferent dacă ai bani sau nu. Cine poate să te ia de la anul? E greu să mai vorbeşti despre fotbal în condiţiile în care noi nu putem să ajungem la poartă. Doar din fază fixă putem să ne apropiem. Ne domină orice echipă. Şi la Mediaş nu am încredere că putem câştiga”, a declarat John Ene, la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. U Craiova 1948 – 28, 5. UTA Arad – 26, 6. CS Mioveni - 28, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Afla mai multe despre: clinceni-mioveni 

viewscnt
Articole similare