Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, aproape de o lovitură de proporţii! Cel mai bun atacant din Liga 1, la un pas de roş-albaştri

FCSB, aproape de o lovitură de proporţii! Cel mai bun atacant din Liga 1, la un pas de roş-albaştrigalerie foto

FCSB

Comentarii

Wesley a dezvăluit că a fost foarte aproape de un transfer la FCSB, în perioada în care juca la Vaslui.

În cele trei sezoane şi jumătate pe care le-a petrecut la Vaslui, Wesley a fost fără dubiu cel mai valoros atacant din Liga 1.

Brazilianul a fost golgheter în 2012, cu 27 de reuşite, şi este al doilea cel mai bun marcator străin din campionatul nostru, în urma lui Eric, care a fost însă mult mai longeviv în România.

Deşi a reuşit să se claseze şi pe locul doi în Liga 1 alături de Vaslui, Wesley nu şi-a trecut niciun trofeu în palmares în România, lucru pe care a recunoscut că îl regretă.

Brazilianul îşi dorea cu ardoare să câştige măcar o competiţie în România, motiv pentru care a luat în calcul transferul la FCSB, chiar dacă echipa nu trecea prin cea mai bună perioadă.

Wesley a dezvăluit că a fost în negocieri şi cu Dinamo şi Rapid, dar, în final, mutările nu s-au realizat, iar fostul atacant a plecat în Arabia Saudită.

FCSB, aproape de o lovitură de proporţii

Câţi ani am jucat în România, deşi am fost aproape să ajung la Steaua (n.r. FCSB), nu am vorbit niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă! Niciodată. Nu am avut ocazia.

Eu la Vaslui, el la Bucureşti, nu ne-am întâlnit. Da, îmi pare rău că nu s-a mai realizat transferul deşi am fost foarte aproape să îmi îndeplinesc visul să joc în Champions League.

Faptul că nu am ajuns la Steaua şi nu am câştigat un trofeu cu Vaslui sunt cele mai mari regrete ale mele legate de fotbal.

Nu ştiu de ce nu s-a mai făcut transferul. Asta Lucian Marinescu ar trebui să ştie. Cred că a fost ceva problemă de bani. Au fost oameni care au vorbit prea mult.

Tu ştii foarte bine că eu ca jucător nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc în presă. Eu am vorbit pe teren, nu la ziare! Wesley vrea bani, Wesley pleacă, Wesley nu mai pleacă!

Lumea a vorbit prea mult. Sincer chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Gigi Becali mă dorea foarte, foarte mult.

Orice fotbalist care ajunge în România vrea să joace la trei echipe: Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid.

Mi-ar fi plăcut să joc la oricare dintre ele şi chiar au fost discuţii cu toate trei!”, a declarat Wesley, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: wesley 

viewscnt
Articole similare