Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea din activitate: ”Pentru mine urmează un nou capitol”

Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea din activitate: ”Pentru mine urmează un nou capitol”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea din acitivitate, la doar 33 de ani.

Liber de contract din această iarnă, în urma despărţirii de Academica Clinceni, Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea din acitivitate, la doar 33 de ani.

Apărătorul central s-a decis să nu calce pe urmele altor veterani din Liga 1, precum Cristi Săpunaru sau Tamaş, şi şi-a agăţat ghetele în cui.

Pe conturile oficiale de pe reţelele de socializare, Gardoş a postat un mesaj prin care îşi anunţa oficial retragerea.

Florin Gardoş şi-a anunţat oficial retragerea din activitate

<<Florine, hai că intri!>> În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un poster cu Steaua (n.r. FCSB), cu bucuria câştigării titlului din 2006.

Era prima etapă, la Ploieşti. Stăteam pe bancă în timpul meciului şi mă gândeam: 'Ce tare ar fi să ajung la Steaua (n.r. FCSB)!'.

Apoi mi-am dat una peste ochi şi mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga a 2-a. Nea Liţă a strigat la mine: 'Florine, hai că intri!'.

16 august 2010, ajunsesem la Steaua (n.r. FCSB). A 4-a etapă din tur, in Ghencea. Stăteam pe bancă şi mă gândeam: 'Wow, sunt la Steaua (n.r. FCSB)! Cum ar fi s-ajung în Premier League?'.

M-am scuturat repede şi mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga 1. 'Mister' Ilie Dumitrescu a strigat la mine: 'Florine, hai că intri!'.

În 2014 am ajuns în Premier League, de data asta antrenor era Ronald Koeman.

Şi povestea s-a repetat. La 23 de ani de când am călcat prima oară pe un stadion de fotbal, am decis că e momentul oportun să pun punct carierei de fotbalist profesionist.

Le mulţumesc antrenorilor, colegilor, suporterilor şi tuturor celor care m-au ajutat să-mi trăiesc visul. Pentru mine urmează un nou capitol.

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături”, a fost mesajul postat de Gardoş pe contul personal de Facebook.

Apărătorul central a evoluat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi Academica Clinceni în cariera sa şi a reuşit să însumeze 14 apariţii pentru echipa naţională.

Gardoş rămâne al şaselea cel mai scump ”export” din istoria Ligii 1, fiind vândut de FCSB lui Southampton în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare