Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică, pus în dificultate: ”La meciul dintre FC Argeş şi FCSB, cu cine ţii?”

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică, pus în dificultate: ”La meciul dintre FC Argeş şi FCSB, cu cine ţii?”

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost pus în dificultate de o întrebare a moderatorului Tudor Samoilă.

Nicolae Dică s-a lansat în fotbalul mare la FC Argeş, echipa din oraşul natal şi la care s-a dezvoltat ca fotbalist de când era copil.

Totuşi, fostul internaţional român a reuşit cele mai mari performanţe ale carierei la FCSB, formaţie pe care a şi preluat-o ulterior ca antrenor.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost pus în reală dificultate de o întrebare a moderatorului Tudor Samoilă.

Acesta l-a întrebat pe fostul secund de la naţională cu cine ţine atunci când se întâlnesc cele două echipe de suflet ale sale.

Nicolae Dică a ezitat şi a explicat că îi ţine pumnii formaţiei care are nevoie mai mare de puncte, dar a dat de înţeles că FC Argeş este mai aproape de inima sa decât FCSB.

Nicolae Dică, pus în dificultate

Argeş e clar că rămâne în sulfetul meu, echipa care m-a scos în fotbalul mare, şi nu pot să uit acest lucru.(n.r. la meciul dintre FC Argeş şi FCSB, cu cine ţii?) Depinde acum şi de obiectivul fiecăreia.

De exemplu, când a jucat FC Argeş cu FCSB, la meciul la care FC Argeş era să meargă în play-off, mi-am dorit ca FC Argeş să câştige, pentru că FCSB era pe doi în campionat, se înjumătăţeau punctele.

FC Argeş avea neapărată nevoie de puncte. Îmi pui acum întrebări capcană? (n.r. râde) N-am cum să uit, FC Argeş e echipa mea de suflet, e echipa unde am crescut de la 10 ani, am făcut fotbal acolo, nu am cum să uit.

Nu e nicio ruşine, dar sunt două echipe, FC Argeş, echipa mea de suflet, unde am reuşit să fac primii paşi în fotbal, Steaua (n.r. FCSB) iar este o echipă pe care o iubesc, unde eu am reuşit să fac cea mai mare performanţă în fotbalul românesc”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Următorul meci din play-off dintre Argeş şi FCSB, după victoria 3-2 a roş-albaştrilor din tur, de la Piteşti, va avea loc pe 30 aprilie.

Afla mai multe despre: nicloae dică 

viewscnt
Articole similare