Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Costea, back in business! Cu ce echipă a semnat fostul atacant de la FCSB

Mihai Costea, back in business! Cu ce echipă a semnat fostul atacant de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Costea (33 de ani) a revenit în fotbalul românessc şi a semant un contract, dar nu avea salariu. Atacantul crescut la Universitea Craiova şi trecut pe la FCSB va juca în ligile inferioare din România, cel puţin până la vară.

Mihai Costea, back in business! Cu ce echipă a semnat fostul atacant de la FCSB

Pentru Mihai Costea, ultima experienţă fotbalistică din România se leagă de Chindia Târgovişte, unde Emil Săndoi i-a întins o mână de ajutor, dar acesta nu a dat randament. După mai bine de un an de pauză, Mihai Costea e back in business şi a semnat cu CS Progresul Bucureşti, echipă din Liga 4.

Mihai Costea nu va avea salariu la Progresul, susţine Eurosport, care anunţă că fotbalistul a semnat contractul şi va juca doar pe prime. Scopul celui poreclit "Nilă" este să rămână într-o formă fizică bună, iar de la vară încolo să-şi găsească un angajament avantajos din punct de vedere financiar, eventual în străinătate.

Interesant e că Mihai Costea nu va avea salariu pentru ultimele meciuri din sezon, cât va ajuta formaţia bucureşteană, urmând a primi doar prime. Acestea sunt mai mult simbolice: 100 lei/punctul (300 de lei, la victorie), mai scrie Eurosport.

În 2011, FCSB plătea 1,4 milioane de euro Craiovei lui Adrian Mititelu pentru a-l lua pe Mihai Costea, iar Gigi Becali credea că a dat lovitura. Totuşi, nu a fost deloc aşa, pentru că atacantul nu a dat randament şi a sfârşit prin a fi împrumutat la mai multe echipe, apoi cedat definitiv liber de contract

La Chindia, ultima echipă pentru care a jucat în fotbalul românesc, Mihai Costea a strâns 13 meciuri, fără să marcheze.

Universitatea Craiova, FCSB, FC Voluntari, Ittihad Kalba, Fujairah, Al-Arabi şi Chindia Târgovişte sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Mihai Costea.

  • 1,5 milioane de euro este cea mai mare cotă de piaţă atinsă de Mihai Costea în carieră, imediat după transferul la FCSB, în 2011

Afla mai multe despre: mihai costeacs progresul bucurestifotbal 

viewscnt
Articole similare