Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se teme să nu fie otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin: ”Mi-e frică, pe cuvânt că mi-e frică de el”

Gigi Becali se teme să nu fie otrăvit la ordinul lui Vladimir Putin: ”Mi-e frică, pe cuvânt că mi-e frică de el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali spune că îi este teamă să vorbească despre Vladimir Putin, deoarece îi este frică să nu fie otrăvit.

De la începutul războiului din Ucraina, Gigi Becali a ajutat mai mulţi refugiaţi, pe care i-a cazat fie la hotel, fie într-o clădire din cantonamentul pe care FCSB îl are în Berceni.

Patronul FCSB este un aprig contestatar al deciziei Rusiei de a ataca Ucraina, dar spune că îi este teamă să vorbească despre Vladimir Putin.

Gigi Becali se teme să vorbească despre Vladimir Putin: ”Dacă zice să fiu otrăvit?”

Fostul europarlamentar este recunoscut pentru părerile ieşite din comun pe care le are despre evenimentele majore din ţară şi din lume.

Despre Volodimir Zelenski a spus că a fost propulsat în funcţia de preşedinte al Ucrainei cu ajutorul unui controversat miliardar ucrainean, dar susţine că-l admiră pentru felul în care şi-a apărat poporul.

Însă despre Vladimir Putin refuză să vorbească. Gigi Becali critică dur decizia Rusiei de a declanşa războiul din Ucraina, dar susţine că îi este teamă să vorbească despre acţiunile lui Vladimir Putin.

Patronul FCSB spune că se teme să fie nu fie otrăvit, aşa cum de-a lungul timpului au sfârşit mai mulţi adversari ai lui Vladimir Putin:

”Mi-e frică de el. Ce văd eu că face omul ăsta, mi-e frică. Nu vorbesc eu despre el, Doamne milueşte. Dacă zice: ”cine a avut atitudine neprietenoasă să fie otrăvit”? Nu mă bag, nu vreau să vorbesc despre el. Dacă îl vad, fug.

Doamne fereşte! Omul ăsta... nici măcar nu trebuie să stai în faţa lui. Eu am vorbit despre război, dar eu nu-mi permit să vorbesc despre Putin, pentru că mi-e frică. Pe cuvânt că mi-e frică”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cu toate aceste, Gigi Becali susţine că nu se teme că România va fi atacată de Rusia, deoarece ţara noastră este membră NATO. În plus, spune că armata rusă şi-a arătat limitele în războiul din Ucraina:

”De ce să-mi fie frică de război dacă ei n-au putut să bată Kievul? Ei n-au putut să bată un oraş, cum să bata pe NATO dacă ei n-au putut să bată din oraş?  N-au putut să învingă un oraş, cum să bată ei Europa şi NATO?”, a mai spus Gigi Becali.

Însă patronul FCSB a vrut totuşi să se asigure că este pregătit pentru ceea ce este mai rău şi dezvăluie că la palatul din Aleea Alexandru şi-a construit un buncăr antiatomic:

”Am buncăr, am două etaje subterane. L-am placat cu plumb. Am buncăr placat plumb. Dacă vrei să nu te audă DNA-ul, te duci în buncărul meu”, a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare