Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşecul dramatic cu FC U Craiova i-a decepţionat pe jucătorii lui Dinamo: ”E dificil să pierzi în minutul 90”

Eşecul dramatic cu FC U Craiova i-a decepţionat pe jucătorii lui Dinamo: ”E dificil să pierzi în minutul 90”
Comentarii

Cosmin Matei s-a arătat dezamăgit la finalul partidei că Dinamo a pierdut printre degete meciul cu FC U Craiova.

Dinamo a fost nevoită să cedeze cele trei puncte către FC U Craiova, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1.

Deşi a condus încă din debutul meciului, formaţia alb-roşie a fost egalatată în primele cinci minute din repriza a doua, pentru ca mai apoi, oltenii să dea lovitura în primul minut al prelungirilor.

Eşecul dramatic cu FC U Craiova i-a decepţionat pe jucătorii lui Dinamo: ”E dificil să pierzi în minutul 90”

Astfel, formaţia din Bănie a plecat din Bucureşti cu toate cele trei puncte, iar elevii lui Dusan Uhrin al doilea eşec din play-out.

La capătul partidei, Cosmin Matei a fost dezamăgit că Dinamo nu s-a ales cu nimic după acest meci şi că şansele pentru o salvare directă de la retrogadare au scăzut considerabil.

”Din păcate aveam nevoie doar de victorie pentru a putea spera la o salvare directă. Şansele s-au diminuat foarte mult. Trebuie să rămânem în continuare pozitivi, să ajungem în cea mai bună formă şi fizică şi mentală pentru finalul de sezon.

Sper (n.r. la salvarea directă), dar e greu. Sunt multe puncte de recuperat şi în această seară aveam o şansă bună să ne apropiem, dar nu s-a întamplat.

A fost păcat că ne-am retras. Am intrat în acest joc al lor cu mingi lungi şi, pe final, aşa am şi reuşit să pierdem, dintr-o minge lungă şi o greşeală de poziţionare a noastră. E dificil să pierzi în minutul 90. Nu ştiu cât ne ajuta un egal.

(n.r. despre faza de la final) Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, un mic conflict, se mai întâmplă, tensiune, noi supăraţi că am pierdut. Se întamplă...

Personal, nu cred că s-a gândit nimeni la asta (n.r. retrogradare) şi suntem încrezători că putem scoate situaţia la capăt şi să menţinem echipa în prima ligă.

E o situaţie dificilă. Au fost foarte multe schimbări şi la nivel de staff, şi jucatori. A fost destul de dificil să creezi omogenitate şi cred că acest lucru s-a văzut şi ne-a dăunat în joc”, a declarat Cosmin Matei, după meci. 

Afla mai multe despre: mateidinamo 

viewscnt
Articole similare