Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii cu privire la scandalul de la finalul duelului Dinamo - FC U Craiova 1-2: ”Au avut în timpul meciului certuri”

Primele reacţii cu privire la scandalul de la finalul duelului Dinamo - FC U Craiova 1-2: ”Au avut în timpul meciului certuri”

FC U Craiova

Comentarii

La finalul partidei dintre Dinamo şi FC U Craiova a izbucnit un scandal între jucătorii şi staff-urile celor două formaţii, iar acum au apărut primele reacţii din partea celor din teren.

Meciul Dinamo - FC U Craiova a avut parte de un final incandescent. ”Câinii” au deschis scorul chiar în primul minut prin Irobiso, dar oltenii au egalat prin Huyghebaert, în debutul reprizei secunde.

Formaţia lui Nicolo Napoli a dat lovitura în minutele de prelungiri, prin Compagno.

La capătul partidei, Vlad Achim, jucătorul celor de la FC U Craiova, a vorbit despre victoria reuşită în extremis de echipa sa.

”O victorie foarte importantă. Aveam nevoie mare de aceste trei puncte pentru a scăpa puţin de grijile barajului. Faptul că suporterii (n.r. lui Dinamo) mă apostrofează nu cred că au de ce pentru că mi-am făcut datoria pentru Dinamo când am fost acolo, aşa că nu îi înţeleg. Normal că acum joc pentru echipa unde evoluez.

Am sperat, am încercat să luptăm pentru fiecare minge şi până la urmă am înscris acel gol în minutul 90 care ne-a adus victoria. Speram, dar printr-o fază fixă, asta simţeam că este singura şansă pentru că eram dominaţi şi credeam că doar o fază fixă ne poate aduce victoria. 

Nu ne dorim sincer să avem reveniri, ne dorim să dominăm, dar şi terenul este cum este. Nu se poate juca pe acest teren cu mingi scurte”, a declarat Vlad Achim. 

Primele reacţii cu privire la scandalul de la finalul duelului Dinamo - FC U Craiova 1-2: ”Au avut în timpul meciului certuri”

De asemenea, jucătorul Craiovei, fost component şi al lui Dinamo, a povestit şi ce s a intamplat la finalul partidei.

”Am încercat să îmi dau foştii colegi la o parte, colegii de aici să îi calmez pentru că nu are rost să existe chestii de genul. Probabil au avut în timpul meciului anumite certuri, dar nu trebuie să ajungem la bătăi şi alte lucruri pentru că e fotbal. La sfârşit trebuie să ne dăm mâna şi să rămânem prieteni”, a adăugat fostul mijlocaş al lui Dinamo. 

Vlad Achim a vorbit şi de Dinamo, formaţie la care a evoluat în sezonul trecut.

”E de câţiva ani în situaţia asta. Din cauza unui management prost se întamplă multe lucruri la această echipă. E păcat. Oamenii de aici îşi doresc să fie altceva aici, dar se pare că an de an se întâmplă aceleaşi lucruri şi clubul acesta are mereu probleme în ultimii ani la salvarea de la retrogradare”, a încheiat Achim. 

Compagno: ”Era foarte important”

Compagno, omul care a adus cele trei puncte pentru formaţia lui Nicolo Napoli, a reacţionat şi el după meciul din Ştefan cel Mare.

”Pentru suporterii noştri era foarte important, pentru clasament era foarte important, mai ales când câştigi în minutul 90. Nu am început foarte bine, dar tot meciul am jucat bine şi am câştigat.

Acum ne bucurăm pentru două zile şi după ne gândim la meciul viitor. Trebuie să continuăm aşa. 

Avem inimă bună, trebuie să luptăm. Am înţeles foarte bine care este momentul de acum şi e fundamental asta. Cine are inimă mare o să câştige şi o să rămână în Liga 1”, a afirmat şi Compagno.

Afla mai multe despre: craiovadinamoachim 

viewscnt
Articole similare