Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uhrin dă vina pe elevii săi după înfrângerea cu FC U Craiova: ”Jucătorii nu ar trebui să facă greşeli, dar le-au făcut. E o diferenţă între ce vrei şi ce poţi”

Uhrin dă vina pe elevii săi după înfrângerea cu FC U Craiova: ”Jucătorii nu ar trebui să facă greşeli, dar le-au făcut. E o diferenţă între ce vrei şi ce poţi”
Comentarii

Dinamo a fost înfrântă de FC U Craiova în prelungiri, în a patra etapă a play-out-ului.

Dinamo a început ideal confruntarea cu FC U Craiova, reuşind să deschidă scorul după doar 35 de secunde, prin Irobiso.

”Câinii” visau deja că vor reuşi să scape de baraj, dar, în final, au fost înfrânţi de elevii lui Nicolo Napoli, graţie unui gol marcat de Andrea Compagno în prelungiri.

Spiritele s-au încins în urma fluierului final, dar acest lucru nu a mai contat pentru Dinamo şi suporterii săi, care se pregătesc pentru baraj.

Dusan Uhrin a recunoscut în urma înfrângerii cu FC U că ”ar fi o minune” dacă echipa sa ar mai putea să scape de baraj.

În plus, tehnicianul ceh i-a învinuit pe elevii săi pentru eşec, spunând că aceştia au făcut greşeli pe care nu ar fi trebuit să le facă.

Uhrin dă vina pe elevii săi după înfrângerea cu FC U Craiova

Cred că a fost un meci bun, cu un final foarte trist pentru noi. Vă spun sincer că nu am jucat rău, dar în fotbal totul se reduce la greşeli şi am făcut mai multe decât adversarul.

Una peste alta am jucat bine, suntem din ce în ce mai bine. E o zi tristă pentru noi, dar trebuie să luptăm mai departe. Am încercat să învingem în seara asta.

E o diferenţă între ce vrei şi ce poţi să faci. Oricum era greu să câştigăm cinci meciuri la rând, dar şi de acum încolo vom încerca să dăm tot ce avem mai bun.

99% suntem la baraj, ar fi un miracol dacă ne-am salva direct. Am luptat, dar ar fi trebuit să fim mai concentraţi.

Sper să putem face mai multe, jucători care nu ar trebui să facă greşeli, dar le-au făcut. În fotbal, greşelile se plătesc.

Sper că totul va fi bine până la urmă. Sper să fim pregătiţi pentru meciul cu CS Mioveni, nu-mi place să ne plângem”, a spus Dusan Uhrin.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare