Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a pierdut răbdarea! Atacantul FCSB-ului, OUT de la echipă după doar un sezon

Becali şi-a pierdut răbdarea! Atacantul FCSB-ului, OUT de la echipă după doar un sezongalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu unul dintre jucătorii săi şi este decis să ”scape” de acesta în vară.

Deşi anunţa că va avea o vară destul de liniştită, FCSB a făcut o multitudine de mutări în perioada de mercato din urmă cu un an.

Nu mai puţin de de 11 jucători au fost aduşi la formaţia roş-albastră: Andrei Dumiter, Vali Gheorghe, Claudiu Keşeru, Constantin Budescu, Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek, Vinicius, Alex Creţu, Andrei Burlacu şi Ivan Mamut.

Patru dintre aceştia au fost deja ”trimişi la plimbare” de Gigi Becali, iar patronul formaţiei roş-albastră se mai pregăteşte pentru câteva plecări.

Claudiu Keşeru are zilele numărate la FCSB de luni bune, însă un alt atacant de sub comanda lui Toni Petrea ar fi acum pe lista neagră a latifundiarului.

Conform prosport.ro, Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu Ivan Mamut şi este dornic să ”scape” de atacantul croat în această vară, după ce acesta a eşuat să se impună la FCSB.

Becali şi-a pierdut răbdarea! Atacantul FCSB-ului, OUT de la echipă după doar un sezon

Mamut a fost adus la FCSB în schimbul lui Ionuţ Vînă, alături de Andrei Burlacu, o mutare care părea lipsită de sens pentru toate părţile încă de când a fost anunţată.

Jucătorul de 1,92 metri reuşise să marcheze doar trei goluri în cele 26 de partide în care a îmbrăcat tricoul Universităţii Craiova, fiind mai degrabă o rezervă în Bănie.

La FCSB, atacantului croat i s-au oferit doar 267 de minute până acum, în opt partide, iar acesta nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată pentru vicecampioana României.

Ivan Mamut ar fi putut profita de faptul că Ianis Stoica l-a dezamăgit pe Gigi Becali în ultima vreme, dar în schimb a ratat şansa de a se impune la FCSB.

Aşadar, în vară, Ivan Mamut va fi lăsat să plece de la Bucureşti şi va fi interesant de văzut dacă va mai primi vreo şansă în Liga 1, având în vedere statisticile modeste reuşite în România.

Afla mai multe despre: ivan mamut 

viewscnt
Articole similare