Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu câştigă alegerile şi face 3 transferuri uriaşe! Fostul lider al FCSB şi atacantul naţionalei, spre Universitatea Craiova

Cârţu câştigă alegerile şi face 3 transferuri uriaşe! Fostul lider al FCSB şi atacantul naţionalei, spre Universitatea Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova pregăteşte, deja, noul sezon, în care obiectivul va fi cucerirea titlului din Liga 1. La nivelul conducerii nu vor exista schimbări. Sorin Cârţu, unicul candidat la alegerile pentru postul de preşedinte, e sigur că rămâne în funcţie şi a discutat cu Marian Copilu despre transferurile pe care oltenii le vor face pentru a întări lotul antrenat de Laurenţiu Reghecampf.

Trei transferuri pregătite de Universitatea Craiova. Un fost jucător de la FCSB şi Mitriţă, pe listă

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru alegerile de pe 10 aprilie, pentru postul de preşedinte. Niciun adversar nu a apărut pentru Sorin Cârţu, care şi-a depus candidatura şi e sigur că va continua alături de echipa sa de suflet. 

Noul şi vechiul preşedinte a început treaba pentru următoarea stagiune, în care aşteptările sunt mari. Laurenţiu Reghecampf a demonstrat, prin ultimele rezultate, că poate fi antrenorul care să aducă trofee în Bănie, iar conducerea doreşte să-i asigure un lot puternic. 

Sorin Cârţu a dezvăluit că lucrează cu un alt conducător din club, Marian Copilu, la primele trei transferuri din vară. 

„Deja am început căutările împreună cu Marian Copilu, pe anumite posturi. Se ştie că Marius Constantin îşi termină contractul, trebuie să căutăm un fundaş central sau doi şi să nu mai simţim ce am simţit anul acesta. Screciu poate fi folosit şi la mijloc. Să vedem care este situaţia lui Houri, cum se va recupera”, a spus Sorin Cârţu la Oltenia TV.

3minute.net susţine că Fernando Varela, unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din istoria FCSB, şi Syam Ben Youssef, campion cu CFR Cluj, sunt fundaşii vizaţi de Universitatea Craiova. Primul mai are contract cu PAOK până în vară, iar al doilea poate părăsi Bulgaria tot în iunie, atunci când îi va expira înţelegerea cu Beroe. 

Cea mai importantă mutare s-ar putea realiza în ofensivă. Sursa citată susţine că oltenii îl aşteaptă înapoi pe Alexandru Mitriţă, atacant care are şanse mici să fie cumpărat de PAOK şi care va reveni în vară la NY City, club care l-a împrumutat de două ori de când l-a cumpărat în 2019. 

„M-aş bucura să vină Mitriţă la noi, dar asta este numai decizia şi puterea patronului, pentru că la bugetul acesta, de 7,5 milioane de euro, nu-ţi permiţi să achiţi nu ştiu câţi bani pentru Mitriţă. Numai patronul ar putea să rezolve chestia asta. Ar fi o butelie mare de oxigen pentru echipă, pentru compartimentul nostru ofensiv. Dar din moment ce PAOK nu activează clauza de cumpărare din vară, înseamnă că mai are contract cu americanii şi trebuie plătită o sumă de transfer” a mai declarat preşedintele alb-albaştrilor.

Universitatea Craiova, în revenire de formă cu Laurenţiu Reghecampf

Oltenii s-au chinuit o bună parte din sezonul regulat, dar au mărit ritmul spre final şi au reuşit să intre de pe locul al treilea în play-off. 

Cu Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, Universitatea Craiova e la 12 puncte de liderul CFR Cluj şi la patru puncte de ocupante locului secund, FCSB, pe care a învins-o în deplasare cu 2-0, în ultima etapă. 

  • Duminică, de la 20:30, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovaalexandru mitritaben youssef,  

viewscnt
Articole similare