Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele de la Gaz Metan şi Clinceni, ”benefice” pentru Liga 1? Ce plus au adus: ”Se încadrează” | EXCLUSIV

Problemele de la Gaz Metan şi Clinceni, ”benefice” pentru Liga 1? Ce plus au adus: ”Se încadrează” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Cornel Şfaiţer a analizat situaţiile în care se află Gaz Metan şi Clinceni şi urmările pe care le vor avea acestea.

Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au salvat-o pe Dinamo de la retrogradare în acest sezon, prin prisma problemelor financiare dezastuoase prin care trec.

Gaz Metan şi-a pierdut toţi fotbaliştii, fiind neplătiţi de luni bune, şi are acum un lot format majoritar din juniori, în timp ce Clinceni a fost părăsită de mai toţi jucătorii, dar a încercat să îi înlocuiască.

Deşi mai are tineri împrăştiaţi prin echipă, Academica se bazează mai mult pe o multitudine de fotbalişti aduşi liberi de contract la club, care la rândul lor joacă neplătiţi acum.

În orice caz, indiferent de lotul de care dispune acum, cele două echipe sunt soritite retrogradării, Gaz Metan nemaiavând deja şanse matematice de a se salva.

În ciuda situaţiei dezastruoase în care se află cele două cluburi, şi efectelor pe care le are aceasta asupra Ligii 1, Cornel Şfaiţer a identificat un beneficiu adus de problemele celor două echipe.

Problemele de la Gaz Metan şi Clinceni, ”benefice” pentru Liga 1? ”Se încadrează”

Neavând un lot complet pentru mai multe meciuri din acest sezon, Clinceni şi Gaz Metan au fost obligate să folosească juniori, iar câţiva dintre aceştia şi-ar putea menţine locul în primul eşalon şi sezonul viitor, la alte echipe.

Personal nu credeam că vom trăi să vedem în Liga 1 un campionat atât de decimat, cu două echipe depunctate, cu jucători... în schimb, au avut şansa de a evolua nişte copii din academii.

Ei îşi doresc mult. Sunt unii jucători pe care am putea să îi vedem şi în sezonul viitor, se încadrează la regula U21.

Două milioane de euro (n.r. fi trebuit să primească Clinceni sezonul trecut), dacă au terminat pe şase (n.r. au terminat pe cinci).

Se poate simplu să ai probleme, te angajezi la salarii mari, nu au mai plătit obligaţii, furnizori, te angajezi să plăteştei salarii pe care nu ţi le permiţi şi în jumătate de an, nu un sezon, ajungi in zona...

Mixul de bani publici şi privaţi e ideal pentru performanţă, şi vânzarea de jucători”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cornel sfaiţer 

viewscnt
Articole similare