Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, atenţionat de preşedintele lui Marseille că a avut o atitudine iresponsabilă! "El neagă realitatea"

Răzvan Lucescu, atenţionat de preşedintele lui Marseille că a avut o atitudine iresponsabilă! "El neagă realitatea"
Comentarii

Preşedintele clubului Olympique Marseille, Pablo Longoria, l-a atenţionat pe tehnicianul echipei PAOK, Răzvan Lucescu, că a avut o atitudine iresponsabilă după meciul de joi seară, informează Le Figaro, citând o sursă din cadrul grupării franceze.

"La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilia. Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meci, după ce fanii celor două echipe s-au confruntat, joi seară, lângă şi pe stadionul Velodrome.

Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie şi au aruncat obiecte, fumigene şi bucăţi de scaune pe teren înainte de startul meciului, care a fost întârziat două minute. Nouă persoane ar fi fost reţinute: opt francezi şi un grec.

“Pablo a mers la Lucescu şi i-a spus că atitudinea sa a fost iresponsabilă şi că este sinucigaş să inflameze situaţia astfel înainte de meciul retur. Când a discutat cu Pablo, Lucescu şi-a menţinut discursul. El consideră că suporterii PAOK au fost primiţi prost. Din punctul nostru de vedere, el neagă realitatea”, a afirmat sursa din clubul Olympique Marseille.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alexandru Mitriţă în componenţă, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Olympique Marseille, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare