Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perla FCSB-ului, trasă pe linie moartă! Becali a ordonat ca fotbalistul căruia i-a pus clauză de reziliere de 500 de milioane de euro să nu mai joace

Perla FCSB-ului, trasă pe linie moartă! Becali a ordonat ca fotbalistul căruia i-a pus clauză de reziliere de 500 de milioane de euro să nu mai joace

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica a fost tras pe linie moartă la FCSB, patronul nefiind mulţumit de felul în care s-a antrenat acesta în ultima vreme.

Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB-ului în acest sezon, chiar dacă nu a prins la fel de minute minute ca alţi coechipieri ai săi.

Atacantul a jucat 1.077 de minute în cele 27 de partide în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru în acest sezon, echivalentul a aproape 12 meciuri întregi.

În momentele limitate pe care le-a prins pe gazon, Stoica a reuşit să marcheze de opt ori şi să ofere patru pase decisive.

Aşadar, statistic, Ianis Stoica a reuşit până acum să marcheze un gol sau să ofere un assist la fiecare 90 de minute petrecute pe teren.

În ciuda acestora, atacantul a dispărut uşor, uşor din echipa FCSB-ului în ultimele etape, iar, conform Fanatik, Gigi Becali ar fi responsabil pentru acest lucru.

Becali a ordonat ca fotbalistul căruia i-a pus clauză de reziliere de 500 de milioane de euro să nu mai joace

Sursa citată anunţă că latifundiarul a ordonat ca jucătorul căruia i-a pus o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro să nu mai fie utilizat.

Anterior, acesta ar fi fost un exemplu la antrenamente, dar recent s-ar fi culcat pe o urcehe, motiv de îngrijorare pentru Becali.

Latifundiarul este convins că dacă Stoica este pedepsit pentru prestaţiile sale de la antrenamente, atunci va începe să dea din nou randamentul dorit.

Născut cu doar câteva săptămâni înaintea lui Tavi Popescu, cariera lui Ianis Stoica a luat o întorsătură diferită faţă de cea a colegului său.

Dacă atacantul a început mai bine sezonul şi s-a remarcat încă din primele meciuri, Tavi Popescu a ”explodat” de abia după jumătatea sezonului regular.

Când Ianis Stoica şi-a pierdut din turaţie, Tavi Popescu a ajuns la echipa naţională şi a făcut un pas important spre un transfer la unul dintre marile cluburi ale Europei.

Dacă în trecut se vorbea de interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica, acum Popescu este cel care se află în ”lumina reflectoarelor”.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare