Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la rivala FCSB care l-a dat pe spate pe Alex Ioniţă: ”Îmi place foarte mult”

Jucătorul de la rivala FCSB care l-a dat pe spate pe Alex Ioniţă: ”Îmi place foarte mult”galerie foto

FCSB

Comentarii

Alex Ioniţă a vorbit la superlativ despre perla rivalei FCSB.

Aflat la primul sezon după revenirea în Liga 1, Rapid s-a reacomodat fără probleme la nivelul primului eşalon, fiind lider în play-out la momentul actual.

Echipa pregătită în prezent de Adi Mutu a început fulminant sezonul, însă a avut parte de un retur deazastruos, în care a reuşit să câştige doar două meciuri din 15.

Aşadar, echipa a ajuns în play-out, iar Mihai Iosif a fost înlocuit de ”Briliant”, care a readus rezultatele în Giuleşti.

Adi Mutu a revitalizat echipa, iar unul dintre jucătorii care a beneficiat cel mai bun de pe urma venirii sale a fost Alex Ioniţă.

Fostul jucător de la CFR sau Astra a reuşit să se impună în primul 11 al noului său antrenor şi să impresioneze pentru formaţia giuleşteană.

Un exempu de jucător care nu şi-a atins imensul potenţial, Alex Ioniţă a vorbit la superlativ despre un tânăr care încă are tot viitorul în faţă, Tavi Popescu.

Jucătorul de la rivala FCSB care l-a dat pe spate pe Alex Ioniţă

Deşi joacă la rivala FCSB, jucătorul cu două apariţii pentru echipa naţională l-a dat pe spate pe jucătorul Rapidului.

Octavian Popescu îmi place foarte mult. A reuşit să aibă evoluţii foarte bune tocmai că nu stă să plece urechea în stânga şi în dreapta şi doar se bucură de fotbal”, a declarat Alex Ioniţă.

Interesant este că, în teorie, cei doi ar fi putut fi coechipieri în acest moment, dacă Tavi Popescu ar fi semnat un contract cu Rapid.

Tânărul fotbalist a evoluat într-un amical pentru formaţia giuleşteană pe când Rapid se afla în Liga 3, dar nu a vrut să continue alături de un club aflat la acel nivel.

Am fost şi la Rapid şi îmi amintesc că am jucat un amical cu FC Voluntari. Domnul Pancu m-a apreciat foarte mult, dar nu am mai vrut eu să rămân la Rapid!

Era Liga 3 şi mă vedeam mult mai sus”, declara Popescu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare