Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli se resemnase înainte ca Andrea Compagno să dea lovitura împotriva lui Dinamo: ”Aş fi fost mulţumit şi cu un egal”

Nicolo Napoli se resemnase înainte ca Andrea Compagno să dea lovitura împotriva lui Dinamo: ”Aş fi fost mulţumit şi cu un egal”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a reuşit să o învingă pe Dinamo, în a patra etapă a play-out-ului, scor 2-1, în prelungirile partidei.

Dinamo a început cum nu se putea mai bine duelul cu FC U Craiova, deschizând scorul după 35 de secunde de joc, prin Christian Irobiso.

Atacantul adus de la Gaz Metan a fost lăsat cu poarta goală de Jonathan Rodriguez şi a deviat în plasă, fără ca Robert Popa să poată reacţiona.

”Câinii” au intrat la pauză în avans şi ar fi putut obţine o victorie de zile mari în lupta pentru evitarea directă a retrogradării.

Însă, după doar cinci minute de joc din repriza secundă, tabela arăta 1-1, după ce Huyghebaert a reuşit să egaleze, cu ”ajutor” din partea lui Eşanu.

Voleul olandezului, deşi a fost trimis pe centrul porţii, l-a păcălit pe portarul formaţiei din Ştefan cel Mare, care a scăpat mingea pe sub el în plasă.

Jocul părea că avea să se încheie la egalitate, însă Andrea Compagno a reuşit să dea lovitura în prelungiri, aducând toate punctele echipei oltene.

Nicolo Napoli se resemnase înainte ca Andrea Compagno să dea lovitura împotriva lui Dinamo

Italianul şi-a trecut în cont al şaptelea gol din 2022 şi a depărtat-o pe FC U de locurile de baraj.

După fluierul final, un scandal a izbucnit pe gazon, jucătorii lui Dinamo fiind exasperaţi de faptul că iarăşi au pierdut dramatic din mână rezultatul.

Nicolo Napoli a recunoscut că ar fi fost mulţumit şi cu un egal după meci şi şi-a felicitat jucătorii că au reuşit să obţină victoria, în urma unui început greu de meci.

A fost un meci bun, mă bucur că am câştigat punctele, sunt trei puncte foarte importante pentru noi, acum ne pregătim pentru meciul cu Clinceni.

E greu să începi aşa meciul, să iei gol după 30 de secunde, dar echipa a reacţionat bine, a făcut o repriză secundă foarte bună.

Băieţii sunt profesionişti, lucrează bine toată săptămâna şi asta se vede în timpul meciului. Aş fi fost mulţumit şi cu un egal”, a spus Nicolo Napoli.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare