Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Academicii, optimist în ciuda înfrângerii cu Chindia: ”Am luat 6-0, 3-0, poate o să luăm 1-0, chiar 1-1. Avem valoare sau nu, terminăm sezonul”

Antrenorul Academicii, optimist în ciuda înfrângerii cu Chindia: ”Am luat 6-0, 3-0, poate o să luăm 1-0, chiar 1-1. Avem valoare sau nu, terminăm sezonul”
Comentarii

Academica Clinceni a fost înfrântă de Chindia Târgovişte, scor 0-3, în primul meci din a patra etapă a play-out-ului Ligii 1.

La o săptămână după ce a fost desfiinţată de Sepsi, scor 0-6, Academica Clinceni a fost înfrântă cu uşurinţă şi de Chindia, ”doar” cu 0-3 de această dată.

Echipa pregătită de Emil Săndoi nu este deloc cunoscută pentru potenţa sa ofensivă, dar a reuşit să marcheze oricum de trei ori în poarta lui Ureche.

Acest rezultat o ridică pe Chindia deasupra locurilor de baraj, dar Mioveni ar putea reveni deasupra târgoviştenilor luni, când o înfruntă pe cealaltă codaşă a Ligii 1, Gaz Metan.

În urma meciului, antrenorul Academicii, John Ene, s-a prezentat optimist la flash-interviu, în ciuda rezultatului modest reuşit de echipa sa.

Antrenor cu portarii la bază, John Ene a afirmat că indiferent ce va fi, echipa sa va încheia sezonul cu capul ridicat.

Antrenorul Academicii, optimist în ciuda înfrângerii cu Chindia

Ce să spun, rezultatul nu ştiu dacă e meritat, dar e conform cu realitatea. Chindia a meritat să câştige, dar nu ştiu dacă la scorul acesta.

Sunt bucuros că terenul a rezistat, nu mă aşteptam, dar totuşi pentru noi e un lucru bun că am jucat acasă şi am fost mulţumiţi de ce am avut aici.

Sunt de acord cu jucătorii (n.r. că se putea accidenta din cazua gazonului), dar acum două săptămâni, la amicalul cu Metaloglobus, a fost mai rău. Acum totuşi a rezistat şi spun că a fost foarte bun.

Ţinând cont că am jucat la noi la Clinceni şi ţinând cont că vrem să ieşim cu capul sus din competiţie, nu ştiu ce înseamnă cu capul sus, dar să ieşim cu moral.

Probabil o să plece (n.r. dintre jucători) sau probabil o să rămână toţi. Avem jucători, că sunt tineri, de perspectivă sau nu, că au valoare sau nu, ducem competiţia la capăt cum putem.

Am luat 6-0, 3-0, poate o să luăm 2-0, 1-0, chiar 1-1”, a declarat John Ene.

Afla mai multe despre: john ene 

viewscnt
Articole similare