Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Săndoi iese la atac după cele petrecute la Chindia Târgovişte: "Au apărut nişte chestii de vestiar care nu trebuiau să apară"

Emil Săndoi iese la atac după cele petrecute la Chindia Târgovişte: "Au apărut nişte chestii de vestiar care nu trebuiau să apară"
Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, a oferit o primă reacţie după prima victorie a echipei din play-out.

Emil Săndoi, după Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 0-3

Chindia Târgovişte a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1.

Emil Săndoi a fost mulţumit de cele trei puncte în faţa unei echipe condamnate la retrogradarea directă, dar nu a putut trece peste informaţiile transmise din vestiar în presă.

În ultimele zile, au apărut informaţii conform cărora Emil Săndoi le-a transmis jucătorilor că e dispus să se despartă de Chindia, dacă lotul îşi doreşte. 

"Vreau să-i felicit pe jucători pentru dăruire. Am mai avut şi momente grele de-a lungul jocului, dar le-am gestionat. Poate meritam să câştigăm la diferenţă mai mare. Şi moralul lor a fost afectat în ultimele două partide disputate şi poate nemeritat am pierdut ultimele două jocuri. E important să rămânem conectaţi până la final. Mereu încercăm şi un sistem de rotaţie, pentru a ţine toţi jucătorii montaţi. 

Mi-au spus jucătorii înainte de meci că e un teren nou, însămânţat, nu e legat bine gazonul. Băieţii mi-au spus că e un gazon greu, dar mă bucur că nu au fost accidentări. Trebuia să ne resetăm după duşurile reci şi a venit cât se poate de bine acest joc. 

Au apărut în media nişte chestii de vestiar care nu trebuiau să apară, dar trebuie să acceptăm şi să trecem chiar şi peste momentele care nu ne convin", a declarat Emil Săndoi.  

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. Sepsi – 27, 4. UTA Arad – 26, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. Chindia Târgovişte – 22, 7. CS Mioveni – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: academica clinceni - chindia târgovişteemil sandoi 

viewscnt
Articole similare