Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, idolatrizat de unul dintre jucătorii pe care i-a revitalizat la Rapid: ”M-am uitat la golurile marcate la Chelsea, la Fiorentina are prea multe”

Adi Mutu, idolatrizat de unul dintre jucătorii pe care i-a revitalizat la Rapid: ”M-am uitat la golurile marcate la Chelsea, la Fiorentina are prea multe”galerie foto

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă a vorbit la superlativ despre noul său antrenor, care l-a revitalizat pe fostul jucător al Astrei.

Venirea lui Adi Mutu la Rapid a fost contestată de multe voci din jurul formaţiei giuleştene, întrucât ”Briliantul” nu are un trecut la club, la fel ca mai toţi antrenorii uzuali ai echipei bucureştene.

Aducerea golgheterului all-time al echipei naţionale, la egalitate cu Hagi, în Giuleşti pare să fi fost o decizie inspirată până acum, acesta având un bilanţ de patru victorii din patru meciuri.

Sub comanda lui Mutu, jucători precum Rareş Ilie sau Antonio Sefer au ”explodat”, în timp ce Alex Ioniţă a fost la rândul său revitalizat de ”Briliant”.

După câţiva ani grei, cu un transfer ratat la CFR şi o suspendare de lungă durată pentru doping, Ioniţă a început să arate din nou de ce a plătit campioana României un milion de euro pentru serviciile sale în urmă cu patru ani.

Adi Mutu, idolatrizat de unul dintre jucătorii pe care i-a revitalizat la Rapid

Mijlocaşul a oferit detalii despre cum decurge colaborarea cu Adi Mutu şi schimbările pe care le-a reuşit acesta în scurtul timp petrecut în Giuleşti.

În plus, Ioniţă a dezvăluit că la idolatrizat pe ”Briliant” când era mic şi că i-a urmărit toate golurile din perioada petrecută la Chelsea.

Este un antrenor căruia îi place foarte mult jocul ofensiv, ceea ce pe mine mă avantajează foarte mult. Nu-l cunoşteam personal, dar se vede că face o treabă bună prin jocul nostru.

Cred că orice băiat ca mine, căruia îi plăcea fotbalul, îl avea idol pe domnul Mutu. M-am uitat la golurile marcate la Chelsea, pe cele de la Florentina nu le-am văzut, pentru că are prea multe. 

(n.r. ce-i oferă Rapidului?) Încrederea de care aveam nevoie. Eu am spus mereu că am nevoie de încredere. Nu am fost lăsat liniştit nici la CFR, nici la Craiova. Îmi asum, e şi vina mea pentru că nu am răspuns aşa cum trebuia”, a declarat Alex Ioniţă.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare