Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie a reacţionat după ce Adi Mutu "l-a urecheat" în mai multe rânduri! Ce obiective are | EXCLUSIV

Rareş Ilie a reacţionat după ce Adi Mutu "l-a urecheat" în mai multe rânduri! Ce obiective are | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a sesizat potenţialul lui Rareş Ilie, în vârstă de 18 ani, şi are pretenţii din partea atacantului ofensiv. Replica jucătorului a venit, după ce tehnicianul "l-a urecheat" de câteva ori.

Rareş Ilie, despre Adrian Mutu: "Te face să îţi doreşti să fii ca el"

Rareş Ilie a jucat în 32 de meciuri la Rapid în acest sezon, a marcat două goluri şi a pasat decisiv, iar evoluţiile l-au adus în echipa de start în actuala stagiune. 

Noua "bijuterie" a echipei e ţinută cu picioarele pe pământ de Adrian Mutu, care vrea să-l ducă pe drumul corect în carieră. De aceea, i-a transmis câteva mesaje ca de la antrenor la jucător, iar Rareş Ilie a reacţionat. 

"Te face să îţi doreşti să fii ca el. Cred că oricine şi-ar dori să atingă ce a atins domnul antrenor al nostru. (n.r. - despre schimbarea din meciul cu Botoşani, la primul meci oficial pe Stadionul Rapid-Giuleşti) El (n.r. - Adrian Mutu) m-a felicitat. Eu eram un pic trist că nu am reuşit să marchez, că îmi doream să marchez la primul meu meci pe Giuleşti şi asta a fost. 

Am zis de când am intrat în play-out că ăsta e scopul nostru, să terminăm play-out-ul pe primul loc. Rapid să termine pe primul loc în play-out, individual să fac jocuri cât mai bune, să facem o figură frumoasă şi la EURO U19 şi să mă bucur de fotbal. În momentul asta mă bucur de fotbal ca niciodată", a declarat Rareş Ilie pentru Orange Sport. 

Declaraţiile lui Adi Mutu despre Rareş Ilie

 Încă din primele săptămâni la Rapid, Adrian Mutu a încercat să-l ambiţioneze pe Rareş Ilie. 

"Vă spun că eu sunt unul care îl ţine cu picioarele pe pământ. Şi în maşină îi spuneam că e mult până departe”, a declarat Adrian Mutu.

”Rareş e jucător plin de talent, câteodată cam puturos, dar i-am spus lucrul ăsta şi am avut o discuţie cu el, că am făcut o sedinţa aproape special pentru el şi poziţia lui în teren şi are două şanse, una să faca ce spun eu şi va ajunge fotbalist sau alta va sta pe bancă şi se uită la mine", spunea Mutu. 

Afla mai multe despre: rareş ilieadi muturapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare