Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abramovich a cumpărat alt club: "A ajuns la un acord" | BREAKING NEWS

Abramovich a cumpărat alt club: "A ajuns la un acord" | BREAKING NEWS
Comentarii

Roman Abramovich (55 de ani) a ajuns la un acord pentru cumpărarea clubului Goztepe, din prima ligă a Turciei.

Roman Abramovich a fost nevoit să scoată clubul Chelsea la vânzare din cauza restricţiilor impuse de Guvernul din Marea Britanie, în urma legăturilor sale cu Vladimir Putin, cel care a ordonat invazia Ucrainei.

Abramovich a cumpărat alt club: "A ajuns la un acord" | BREAKING NEWS

La câteva săptămâni după ce a scos Chelsea la vânzare, Roman Abramovich a ajuns la un acord pentru cumpărarea altei echipe de fotbal. Goal scrie că Abramovich s-a înţeles cu turcii de la Goztepe pentru a deveni proprietarul clubului care evoluează în prima ligă şi la care, în trecut, e evoluat Cristian Săpunaru (37 de ani).

"Era" Roman Abramovich la Chelsea s-a încheiat odată cu punerea clubului la vânzare, dar oligarhul rus vrea să rămână în fotbal şi a ales Goztepe, club din Turcia, pentru că e printre puţinele ţări din lume care nu a impus restricţii împotriva oamenilor ruşilor, în ciuda războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

"Roman Abramovich merge spre est pentru a rămâne în fotbal. A ajuns la un acord, marţi, pentru a cumpăra Goztepe", scrie Goal, care citează presa din Turcia. Mehmet Sepil, fostul proprietar al clubului, s-a înţeles scu Abramovich pentru a-i ceda acestuia pachetul majoritar de acţiuni.

Anunţul oficial al preluării lui Goztepe de către Roman Abramovich este aşteptat vineri, 8 aprilie, într-un comunuicat.

Roman Abramovich, gata să construiască o nouă echipă de succes la Goztepe

Mehmet Sepil s-a destăinuit deja apropiaţilor, conform Goal, şi a transmis că va ceda clubul lui Roman Amramovich: "După opt ani, trebuie să renunţ la clubul pe care-l în iubesc la fel de mult ca pe viaţa mea. Dar mă simt bine pentru că ştiu că l-am lăsat pe mâini bune".

Mehmet Sepil şi Roman Abramovich se cunosc de mulţi ani, activand în acelaşi domeniu de afaceri, cel al energiei. Sepil a trăit în Londra şi are o relaţie apropiată cu Abramovich, om de afaceri din Rusia care a solictat nu mai puţin de 3 miliarde de euro pentru a vinde clubul Chelsea.

Roman Abramovich vrea ca Goztepe să devină campioana Turciei la scurt timp după preluarea pachetului majoritar de acţiuni.

Roman Abramovich deţine clubul Chelsea din 2003. Cu afaceristul rus în conducere, Chelsea a avut cea mai bună perioadă din istorie, cu patru titluri în Premier League şi două Ligi ale Campionilor, printre altele.

Afla mai multe despre: roman abramovichgoztepeturciaclubacord 

viewscnt
Articole similare