Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele de la Chelsea, oportunităţi pentru ceilalţi. Ce granzi din fotbalul mondial au pus ochii pe una dintre vedetele lui Tuchel

Problemele de la Chelsea, oportunităţi pentru ceilalţi. Ce granzi din fotbalul mondial au pus ochii pe una dintre vedetele lui Tuchel
Comentarii

Joi, guvernul britanic a decis să-l sancţioneze pe Roman Abramovic şi să-l îndepărteze de la clubul Chelsea Londra, al cărui proprietar era din 2003.

Autorităţile birtanice au dictat o serie de sancţiuni pentru oligarhul rus, iar unele dintre ele vizează şi clubul londonez, unde situaţia este din ce în ce mai gravă.

Patronul clubului londonez a anunţat săptămâna trecută că scoate la vânzare echipa, dar procesul este incert în prezent, întrucât activitatea lui Chelsea este reglementată acum de o licenţă specială guvernamentală.

Mai mult, sponsorul principal al echipei a decis să suspende temporar contractul cu londonezii, iar Premier League i-a retras lui Abramovic titlul de proprietar de club.

Una dintre deciziile luate de autorităţile britanice care o afectează cel mai mult pe Chelsea este faptul că gruparea nu mai poate să facă nici transferuri şi nici să prelungească actualele contracte ale jucătorilor.

Problemele de la Chelsea, oportunităţi pentru ceilalţi. Ce coloşi din fotbalul mondial stau la pândă pe una dintre vedetele lui Tuchel

În acest context, doi dintre giganţii Europei au pus ochii pe una dintre vedetele pregătite de Thomas Tuchel.

Reece James este fotbalistul aflat în atenţia celor de la Manchester City, iar pe fir a intrat şi Real Madrid, notează Sportsmail, citat de dailymail.co.uk.

Cele două formaţii vor aer proaspăt în banda dreaptă a apărării. Campioana Angliei îl vede pe James ca o soluţie pe termen lung pentru Kyle Walker, în timp ce spaniolii îl văd drept înlocuitorul ideal al lui Dani Carvajal.

Tânărul fundaş englez este cotat la 55 de milioane de euro şi are contract cu Chelsea pânî în 2025.

Totuşi, Chelsea mai are o problemă. Pe moment, campioana Europei nu poate vinde niciun fotbalist până la stabilirea unor noi reglementări.

Mai mult, echipa londoneză riscă să piardă şi alţi jucători. Antonio Rudiger, Andreas Christensen şi Cesar Azpilicueta îşi termină contractele la sfârşitul sezonului, în timp ce Jorginho, Kante şi Marcos Alonso mai au timp un an ca să vadă în ce direcţie evoluează lucrurile de la Chelsea.

Managerul Thomas Tuchel a reacţionat şi el cu privire la situaţia tensionată de la club.

”Unii jucători vor simţi incertitudine. Unii poate vor fi puţin speriaţi. Unii vor fi îngrijoraţi. Este normal.

Nu sunt doar jucătorii. Avem mulţi oameni în staff, în club, care sunt poate şi îngrijoraţi, speriaţi şi nesiguri. 

De aceea este foarte important să păstrăm încrederea şi credinţa în centrul de formare, în noi toţi. Nu noi am cauzat situaţia”, a specificat tehnicianul german.

Afla mai multe despre: reece jameschelsea 

viewscnt
Articole similare