Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar, ”şifonat” în presa franceză. ”Nu e jucător mai detestat decât el!”

Neymar, ”şifonat” în presa franceză. ”Nu e jucător mai detestat decât el!”

PSG

Comentarii

După eliminarea din Champions League, starurile de la PSG au fost asupru criticate.

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin Mbappe (‘39), la fel ca în prima manşă. Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.

Faptul că Neymar nu a reuşit să fie decisiv l-a enervat pe jurnalistul francez, Daniel Riolo, care a lansat un atac acid, asupra starului de la Paris. 

”Nu e jucător mai detestat decât el!”

”A devenit un monstru acest fotbalist! Nici măcar nu mai este fotbalist! Are cel mai mare salariu din istoria clubului PSG, ar fi trebuit să fie în top.

Dar, azi, acest fotbalist e detestat peste tot! Atitudinea lui, ciudăţeniile lui, tot ce face... Nu e jucător mai detestat decât el! Nu a existat vreodată la PSG!”, a spus Riolo, colaborator RMC, citat de AS.

Reveniri importante în naţionala Braziliei. Neymar se întoarce sub comanda lui Tite

Atacantul legitimat la PSG, care a ratat primele două meciuri din acest an din cauza unei accidentări la glezna stângă, revine în lotul Braziliei pentru meciurile cu Chile, programat pe 24 martie pe stadionul Maracana din Rio, şi cu Bolivia, de pe 29 martie la La Paz.

Selecţionata Braziliei este deja calificată la Cupa Mondială.

Tite, care va părăsi banca tehnică după Cupa Mondială, a afirmat că Neymar "a jucat bine în prima repriză" cu Real Madrid (Liga Campionilor), dar apoi a "redus ritmul, la fel ca toată echipa".

Neymar va juca în atac alături de Vinicius Junior, atacantul lui Real Madrid. Printre noutăţile de pe lista selecţionerului figurează tânărul atacant Gabriel Martinelli (Arsenal) şi mijlocaşul Arthur (Juventus), revenit în grup după o absenţă de un an. O altă revenire notabilă este cea a atacantului lui Everton, Richarlison.

Brazilia este liderul grupei sud-americane, cu 39 de puncte, devansând Argentina (35 pct), calificată şi ea la Cupa Mondială. Cele două echipe mai au de disputat un meci restanţă la o dată încă nestabilită. Partida din etapa a 6-a a preliminariilor a fost întreruptă în luna septembrie din cauza încălcării protocoalelor anti-Covid.

Afla mai multe despre: psg-neymar-fraţa 

viewscnt
Articole similare