Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de URGENŢĂ la FCSB. Becali şi-a ieşit din nou din minţi şi a ofertat un atacant intrat în istoria Ligii I: "Da, m-a sunat la 12 noaptea"

Transfer de URGENŢĂ la FCSB. Becali şi-a ieşit din nou din minţi şi a ofertat un atacant intrat în istoria Ligii I: "Da, m-a sunat la 12 noaptea"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme în acest sezon pe plan ofensiv, iar atacanţii aduşi de Gigi Becali în acest sezon nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

Claudiu Keşeru a primit o nouă şansă din partea lui Gigi Becali, însă, după meciul cu Universitatea Craiova, atacantul a fost tras din nou pe linie moartă de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că fotbalistul de 35 de ani nu va mai evolua pentru vicecampioana României, iar pe lista neagră a latifundiarului din Pipera a intrat şi Ivan Mamut, care a primit doar 15 minute în eşecul, scor 0-2, cu oltenii.

De altfel, problemele ofensive ale FCSB-ului sunt mult mai vechi. Iar cel mai bun exemplu este cel din iarna lui 2019, când Gigi Becali a încercat să-l readucă la echipă pe Andrei Cristea. Pe atunci în vârstă de 34 de ani, atacantul a fost dorit insistent de patronul roş-albaştrilor, însă, în cele din urmă, Andrei Cristea a preferat oferta venită din partea Universităţii Craiova.

Transfer de URGENŢĂ la FCSB. Becali şi-a ieşit din nou din minţi şi a ofertat un atacant intrat în istoria Ligii I: "Da, m-a sunat la 12 noaptea"

  • Andrei Cristea a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în cele zece meciuri jucate pentru Universitatea Craiova în perioada ianuarie-iulie 2019

"Am avut o propunere, când m-am dus la Craiova. După perioada de play-off. Aveam 34 de ani. M-a sunat într-o noapte domnul Becali, era trecut de 12 noaptea. Am văzut telefonul, să răspund, să nu răspund?!

Mi-a făcut o propunere. Eu, când am fost la Iaşi, am avut foarte multe propuneri. În momentul respectiv mi s-a părut Craiova mai insistentă. Jucasem la Steaua (n.r. FCSB), jucasem la Dinamo. Plus emulaţia din Bănie.

A fost discuţia între mine şi Becali, a intrat şi Craiova pe fir şi au fost mai insistenţi. Era greu în momentul ăla să mă întorc la FCSB. Mi s-a părut Craiova atunci un fel de Elveţie a României. Mi-a plăcut mentalitatea lor, ca italieni. Mi-a plăcut foarte mult de Mangia, de Bergodi, de Zenga" , a declarat Andrei Cristea pentru playsport.ro.

Andrei Cristea a mai evoluat la FCSB din 2004 până în 2006, când a reuşit să marcheze 12 goluri în cele 72 de meciuri jucate în toate competiţiile. Alături de gruparea roş-albastră, atacantul care s-a retras în acest sezon a cucerit două titluri de campion al României.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare