Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti, pregătită să iasă de pe teren la meciul cu UTA Arad! "Brandul a fost jignit grav". Mesaj de ultim moment dinspre giuleşteni

Rapid Bucureşti, pregătită să iasă de pe teren la meciul cu UTA Arad! "Brandul a fost jignit grav". Mesaj de ultim moment dinspre giuleşteni

Rapid

Comentarii

Cel mai aşteptat meci al etapei din play-out, UTA Arad - Rapid Bucureşti, a fost încins de comentariile unui politician arădean. Oaspeţii atrag atenţia că vor ieşi de pe teren dacă vor apărea scandări rasiste şi xenofobe.

Rapidiştii, pregătiţi să iasă de pe teren la meciul cu UTA Arad

Sâmbătă, de la 20:30, UTA Arad primeşte vizita unei alte echipe de tradiţie, Rapid Bucureşti, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Interesul pentru acest meci e mare, iar organizatorii se aşteaptă la un stadion plin. 

Cu o zi înaintea meciului, Rapid Bucureşti a transmis un mesaj de avertizare. 

"FC Rapid Bucureşti atenţionează că nu va tolera nicio formă de promovare a rasismului sau a xenofobiei la adresa echipei şi a suporterilor noştri, atât în meciul de la Arad, cât şi cu ocazia evenimentelor viitoare. 

Din respect pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul fotbal şi entitatea rapidistă, orice formă de rasism prezentă pe stadionul din Arad va duce chiar şi până la părăsirea terenului de joc de către echipa noastră.

Acesta este un semnal de alarmă, după ce brandul Rapid a fost jignit grav de către personalităţi din Arad, al căror focus ar trebui să fie total opus rasismului şi xenofobiei", a transmis Rapid Bucureşti pe reţelele de socializare.  

Mesaj controversat de Ziua Internaţională a Romilor

Consilierul USR Arad, Dorian Curcanu, a postat pe reţelele de socializare un mesaj cu tentă rasistă la adresa fanilor giuleşteni. ”Azi e ziua internaţională a romilor! La mulţi ani tuturor romilor! P.S. mai puţin ălora care ţin cu Rapid şi vin mâine la Arad”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Mesajul a fost şters la scurt timp, iar politicianul şi-a cerut scuze. 

Rapid ocupă primul loc în clasamentul play-out-ului Ligii 1, cu 29 de puncte, în timp ce UTA Arad e pe patru, cu 26 de puncte. 

Afla mai multe despre: rapid bucureştiuta arad 

viewscnt
Articole similare