Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, victorie la scor de neprezentare în Liga Campionilor Asiei! Banega a strălucit pentru Al-Shabab. Cum arată grupa

Marius Şumudică, victorie la scor de neprezentare în Liga Campionilor Asiei! Banega a strălucit pentru Al-Shabab. Cum arată grupa
Comentarii

Marius Şumudică a debutat cu o victorie în actuala ediţie a Ligii Campionilor Asiei. Al Shabab, echipa din Arabia Saudită pe care o antrenează, a învins-o pe Mumbay City, club din India.

Al-Shabab, cu Marius Şumudică pe bancă, a învins cu 3-0 în Liga Campionilor Asiei

  • Al-Shabab face parte din grupa B, alături de Mumbai City (India), Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite) şi Al Quwa Al Jawiya (Irak). 

Aflat la al doilea meci pe banca noii echipe, antrenorul român a obţinut primele trei puncte în grupa celei mai importante competiţii intercluburi din Asia. 

Al Shabab s-a impus cu 3-0 împotriva lui Mumbay City, pe Faisal bin Fahd Stadium, din Riyadh, iar din echipa lui Şumudică a strălucit starul argentinian Ever Banega. 

Fostul jucător de la Valencia, Sevilla sau Inter a reuşit dubla în mintele 36 şi 69 şi a fost înlocuit în minutul 81, după ce saudiţii au marcat şi al treilea gol, prin Al Anmar. 

Astfel, Mumbay City nu reuşeşte să rupă blestemele echipelor din India, care n-au câştigat niciun meci în istorie în Liga Campionilor Asiei. 

Echipele de start

  • Mumbay City: Lachenpa - Bheke, Singh, Fall, Desai - Jahouh, Apuia - Chhangte, Singh, Cassinho - Singh
  • Al-Shabab: Al Qarni - Al Sagour, Al Tambakti, Sharanhili, Al Shamekh - Banega, Al Monassar, Paulinho - Al Abid, Carvalho, Bahebri

Doar primul loc din grupă asigură calificarea. 

La debutul pentru Al Shabab, în Cupa Regelui, Marius Şumudică a fost învins cu 2-1, după prelungiri, de Al Hilal. Şumudică a mai antrenat această echipă în sezoanele 2012/2013 şi 2018/2019.

Tot vineri seara, Al Sharjan, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, o înfruntă pe deţinătoarea Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal, într-un meci din grupa A. 

Afla mai multe despre: marius şumudicăal shababliga campionilor asiei 

viewscnt
Articole similare