Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ascunde Roman Abramovic. Dezvăluiri uluitoare făcute în Marea Britanie

Ce ascunde Roman Abramovic. Dezvăluiri uluitoare făcute în Marea Britanie

Special

Comentarii

Jurnaliştii de la Daily Mail au publicat detalii mai puţin cunoscute despre averea lui Roman Abramovic, patronul lui Chelsea, cel care se află acum în dificultate după ce a fost supus sancţionilor.

Oligarhii ruşi apropiaţi de Vladimir Putin au avut de suferit în ţările occidentale după ce Rusia a atacat Ucraina. Averile pe care aceştia le deţin în străinătate au fost îngheţate şi s-a aflat astfel adevărata dimensiune a forţei financiare pe care o au.

Printre cei care s-au ales cu averile îngheţate este şi Roman Abramovic, care face parte din echipa care poartă negocierile de pace între Rusia şi Ucraina. Presa britanică a publicat detalii mai puţin ştiute despre averea lui Roman Abramovic, care este impresionantă.

Ce detalii au apărut în Marea Britanie despre averea lui Roman Abramovic

În vârstă de 55 de ani, Roman Abramovic avea înainte de război o avere estimată la peste 11 miliarde de euro. Însă bunurile şi banii pe care îi avea în ţările care au aplicat sancţiuni pentru războiul din Ucraina au fost îngheţate şi Abramovic s-a trezit într-o situaţie neplăcută.

Presa din Marea Britanie a scris că Roman Abramovic a început să le ceară bani prietenilor, pentru a reuşi să-şi achite angajaţii. În total, oligarhul rus ar avea nevoie de aproape un milion de euro pe săptămână pentru a-i plăti pe oamenii care lucrează pentru el.

Este vorba despre o adevărată armată care cuprinde şoferi, piloţi de avioane şi elicoptere, comandanţi de nave, menajere, grădinari, stewardese, bucătari, bodyguarzi etc.

Daily Mail a publicat în lista de astăzi detalii despre proprietăţile pe care Roman Abramovic le are şi care au nevoie de sute de oameni pentru a fi întreţinute.

Casele lui Roman Abramovic

-în Marea Britanie are aproximativ 70 de case şi terenuri. Printre ele, un conac de 170 de milioane de lire sterline, în Kensington Palace Gardens şi un penthouse cu 3 etaje, în valoare de 30 de milioane de euro
- aflată în Chelsea.
-în SUA are o fermă evaluată la 38 de milioane de lire sterline, în Munţii Stâncoşi
-în Caraibe are o proprietate evaluată la 54 de miloane de lire sterline.
-în Israel are o cază de 52 de milione de lire sterline (Tel Aviv), un hotel de 17 milioane de lire sterline (pe malul mării, în Neve Tzedek) şi o clădire de birouri de 46 de milioane de lire sterline (pe faleza din Tel
Aviv).
-în Rusia, compania pe care o deţine Roman Abramovic are active de peste 760 de milioane de lire sterline, cuprinzând hoteluri, clădiri de birouri şi rezidenţiale.

Iahturile lui Roman Abramovic

Eclipse - a costat 335 de milioane de lire sterline - echipaj de 70 de persoane
Solaris - 363 milioane de lire sterline - echipaj format din 60 de persoane
Halo - a costat 39 de milioane de lire, echipa: 15 persoane
Garcon - 22 de milioane de lire, echipaj: 20 de persoane
Sassurro - 8,5 milioane de lire sterline, echipaj: 11 persoane

Avioanele lui Roman Abramovic

Boeing 787 Dreamliner: 265 milioane de lire
Gulfstream 650ER: 49 milioane de lire
Bombardier: 8 milioane de lire;
Două elicoptere Airbus: 21.5 milioane de lire

Afla mai multe despre: abramovic 

viewscnt
Articole similare