Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dinamo a căzut în repriza a doua cu FC U Craiova: ”E frustrant. Nu am făcut ce am vorbit la pauză”

Motivul pentru care Dinamo a căzut în repriza a doua cu FC U Craiova: ”E frustrant. Nu am făcut ce am vorbit la pauză”
Comentarii

În etapa a patra a play-out-ului din Liga 1, Dinamo a condus la pauză cu 1-0, dar FC U Craiova a întors rezultatul în partea secundă şi s-a impus, scor 2-1.

Formaţia lui Dusan Uhrin a deschis scorul prin Irobiso în chiar primul minut de la startul partidei.

Totuşi, în repriza a doua, soarta meciului s-a schimbat total, în rău, pentru ”câini”. Huyghebaert a egalat după primele cinci minute din actul secund, pentru ca Compagno să aducă golul victoriei în prelungirile partidei.

Motivul pentru care Dinamo a căzut în repriza a doua cu FC U Craiova: ”E frustrant. Nu am făcut ce am vorbit la pauză”

La finalul jocului, Mihai Eşanu a explicat care au fost motivele pentru care Dinamo nu a reuşit în repriza a doua să ţină de rezultat.

De asemenea, tânărul portar este de părere Dinamo se mai poate salva direct de la retrogradare doar dacă echipa sa câştigă toate meciurile şi benficiază de jocul rezultatelor.

”Atâta timp cât sunt şanse matematice, eu şi noi ca echipă sperăm până la capăt. Vom spera şi cred că dacă vom câştiga toate meciurile şi ne vor ajuta şi alte rezultate sunt şanse  E adevărat, e greu să vorbeşti optimist când nu stai la mâna ta. Stăm la mana rezultatelor. Vom face tot ce depinde de noi şi dacă nu vom reuşi vom salva echipa la baraj. 

Am început nu bine, extraordinar. Vorbeam atunci când ne bucuram că în sfârşit am reuşit să începem şi noi din primul minut să dăm gol. Până la pauză ne-au dominat aşa un pic. La pauza am vorbit să nu greşim, că dacă nu greşim nu vor reuşi să înscrie. Din pacate, două faze fixe... două goluri. Nu contează cum sunt, sunt două goluri. Am pierdut 2-1 şi aia a fost soarta meciului. 

Şi noi sperăm, de asta e şi mai frustrant. Veneam după rezultate bune, pregatire bună şi, din păcate, nu am reuşit să o ţinem pe aceeaşi linie. Nu am făcut ce am vorbit la pauză, nu am reuşit să nu greşim. Am greşit, ne-au taxat şi am pierdut. 

E frustrare multă, nervi, dar sper ca de mâine să ne concentrăm şi să fim toţi la fel de optimişti. Doar aşa putem să avem şanse în continuare”, a declarat Mihai Eşanu, după meci. 

Afla mai multe despre: dinamoesanu 

viewscnt
Articole similare