Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelenski?” Gigi Becali s-a dezlănţuit la TV. Ce ”dezvăluiri” a făcut despre preşedintele Ucrainei

”Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelenski?” Gigi Becali s-a dezlănţuit la TV. Ce ”dezvăluiri” a făcut despre preşedintele Ucraineigalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a dezlănţuit la TV şi spune că a aflat câteva lucruri despre Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei.

Patronul FCSB se declară împotriva războiului pornit de Vladimir Putin în Ucraina. Totuşi, Gigi Becali s-a aventurat şi spune că are câteva informaţii despre Volodimir Zelenski.

Gigi Becali susţine că Zelenski a fost susţinut la candidatura pentru preşedinţia Ucrainei de acelaşi miliardar care a înfiinţat celebrul batalion Azov.

Ce dezvăluiri a făcut Gigi Becali despre Volodimir Zelenski: ”Otrăvirea lui Abramovic a fost o minciună”

Patronul FCSB nu este de acord cu războiul declanşat de Rusia în Ucraina şi îl laudă pe Volodimir Zelenski pentru atitudinea pe care a avut-o după ce Vladimir Putin a dat ordin de atac.

Totuşi, Gigi Becali spune că are şi altfel de informaţii despre preşedintele Ucrainei, despre care spune că a fost susţinut de un miliardar ucrainean.

Patronul FCSB spune că Zelenski a ajuns preşedintele Ucrainei cu ajutorul miliardarului Ihor Kolomoyskyi, cel despre care se spune că a înfiinţat Batalionul Azov - o grupare care a fost acuzată de nazism, înainte de a fi inclusă în Garda Naţională a Ucrainei.

De asemenea, Gigi Becali spune că acelaşi miliardar l-a rugat pe Zelenski să-l scape pe Roman Abramovic de sancţiunile SUA. De altfel, presa internaţională a scris că preşedintele Ucrainei a intervenit pe lângă Joi Biden să nu-l sancţioneze pe Roman Abramovic, deoarece patronul lui Chelsea face parte din echipa negocierilor de pace.

Abramovic a fost considerat un apropiat al lui Vladimir Putin şi averea pe care acesta o are în Marea Britanie a fost îngheţată:

”Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>.

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii... Când spun ei, Putin, că naziştii... naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă... Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui.

Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cine este Ihor Kolomoyskyi. Zelenski a lucrat pentru televiziunea sa

În vârstă de 59 de ani, Ihor Kolomoyskyi s-a născut în Dnepropetrovsk şi, pe lângă cetăţenia ucraineană, are şi paşaport israelian şi cipriot. A fost guvernator în Dnipropetrovsk Oblast şi averea lui este estimată la 1,3 miliarde de dolari.

Kolomoyskyi este un personaj controversat şi are afaceri în media, în sectorul bancar, în minerit şi siderurgie. În ultimii ani a fost anchetat inclusiv de FBI pentru infracţiuni financiare, iar în aprilie 2021, lui Kolomoyskyi şi familiei sale le-a fost interzis accesul pe teritoriul SUA.

El este acţionar majoritar şi la trustul 1+1 Media Group, din care face parte canalul 1+1, cel care a difuzat deja celebrul serialul de comedie ”Servant of the People”, care-l are în rol principal chiar pe Volodimir Zelenski.

În martie 2022, Al Jazeera a dezvăluit că Ihor Kolomoyskyi a fost cel care a finanţat Batalionul Azov, înainte ca acesta să fie integrat în Armata Ucrainei.

Batalionul Azov este un detaşament înfiinţat în mai 2014, când militanţii pro-ruşi au început atacurile în sud-estul Ucrainei. În toamna aceluiaşi an, Batalionul Azov a fost integrat în Garda Naţională a Ucrainei.

Batalionul Azov luptă în aceste momente în Mariupol, cel mai afectat oraş de bombardamentele armatei ruse, dar membrii acestuia a fost deseori acuzaţi de neonazism. Mai ales că emblema Batalionului conţine simbolul Wolfsangel, care a fost folosit în trecut şi de Partidul Nazist.

Interesant este că Ihor Kolomoyski este în acelaşi timp şi unul dintre cei mai activi susţinători ai comunităţii evreieşti din Ucraina.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare