Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Datorii imense la CFR Cluj! Reacţii din Gruia: ”Şi noi, acţionarii, am fost foarte surprinşi câţi bani se pierd!”

Datorii imense la CFR Cluj! Reacţii din Gruia: ”Şi noi, acţionarii, am fost foarte surprinşi câţi bani se pierd!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele patru sezoane, are datorii de peste 26 de milioane de euro, în condiţiile în care în 2021 a suferit pierderi de peste 8 milioane de euro.

Datorii imense la CFR Cluj! Reacţii din Gruia: ”Şi noi, acţionarii, am fost foarte surprinşi câţi bani se pierd!”

Raportul financiar al lui CFR Cluj arată o situaţie sumbră în curtea clubului care domină fotbalul românesc de mai mulţi ani. Cu prezenţe constante în grupele competiţiilor europene, CFR Cluj n-a reuşit să se redreseze din punct de vedere al bilanţului. 

Datele oficiale până la finalul anului 2021 indică datorii în valoare de 129.856.351 lei (aproximativ 26.280.000 euro), dintre care 26.232.739 de lei sunt către angajaţi. 

2019 a fost ultimul an în care CFR Cluj a fost pe plus, cu 5.262.787 lei, atunci când a ajuns în 16-imile de finală ale Europa League, unde a fost eliminată de Sevilla. 

Ştefan Gadola, acţionar la CFR, a vorbit despre raportul publicat şi a dorit să lămurească situaţia din Gruia. 

”Nu este o noutate, nu ştiu de ce acum apar aceste lucuri, când noi le ştim de foarte multă vreme. Aceste împrumuturi sunt de foarte mult timp. Cum a spus şi Cristi Balaj, nu este o situaţia catastrofală. Există aceste împrumuturi date de Neluţu Varga, în rest este linişte. Nu îmi fac nicio problemă. Dânsul a dat aceste împrumuturi pe o perioadă mai lungă. Mai investeşte, asigură de multe ori plata salariilor, pentru a merge tot înainte. E curios că apare tocmai acum această problemă. 

Aceste împrumuturi au fost făcute pentru ca clubul să meargă mai departe şi să facă performanţă. Dorinţa noastră este să facem performanţă. Este cert că vrem să luăm campionatul, fiindcă dorim să ne calificăm în Champions League pentru că acolo vin bani mai mulţi”, a declarat Ştefan Gadola la Ora Exactă în Sport, la Pro Arena. 

CFR Cluj defilează spre un nou titlu în Liga 1

CFR Cluj continuă să profite de forma bună pe care o are şi de paşii greşiţi ai FCSB. 

Campioana României a înregistrat două victorii şi o remiză în play-off, iar liderul are 45 de puncte în fruntea clasamentului. FCSB e pe locul secund, cu 37 de puncte.

 

Afla mai multe despre: cfr clujstefan gadola 

viewscnt
Articole similare