Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif revine pe banca tehnică! Destinaţia aleasă de fostul antrenor de la Rapid: ”L-am semnat”

Mihai Iosif revine pe banca tehnică! Destinaţia aleasă de fostul antrenor de la Rapid: ”L-am semnat”

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Iosif este pregătit să revină în fotbal, la o lună după ce a fost înlocuit de Rapid.

După un început senzaţional de sezon după revenirea în Liga 1, Rapid s-a ”pierdut” pe parcurs şi a ajuns de pe poizţia secundă în afara locurilor de play-off.

Returul sezonului regular a fost cel care i-a costat cu adevărat pe giuleşteni, care au reuşit să câştige doar două dintre cele 15 meciuri rămase.

Aşadar, deşi a reuşit o performanţă senzaţională prin promovarea echipei, Mihai Iosif a fost înlocuit cu Adi Mutu, iar rezultatele echipei s-au îmbunătăţit.

Rapid a câştigat toate cele patru meciuri disputate după numirea ”Briliantului”, care a primit şansa de a prelua clubul doar graţie carierei sale de jucător.

Iosif, care nu profită de acelaşi nume şi aceiaşi reputaţie ca Mutu, trebuia să o ia din nou de jos, iar Florin Manea a dezvăluit că l-a semnat pe ”Poet”.

Impresarul plănuieşte să îi găsească lui Iosif un angajament important în Liga 2, la o echipă care îşi propune promovarea.

Mihai Iosif revine pe banca tehnică

Iosif a fost nevoit să aibă altă atitudine faţă de echipă pentru că nu avea numele lui Mutu, iar această atitudine s-a dovedit nefastă. M-am văzut cu Iosif în urmă cu două ore, am fost şi ne-am relaxat la Therme.

Îl respectau, dar la un moment dat eşti Mihai Iosif, nu ai avut un trecut fotbalistic precum Mutu sau Săpunaru şi tinzi să ai o afinitate faţă de jucătorii mai importanţi.

Mai închizi un ochi… nu poţi să faci asta cu Mutu. Mihai a fost victima propriului succes. Ce a făcut el e senzaţional. Echipa de anul trecut era mult sub ce era înainte.

El este sufletist. Se linişteşte, acum poate să găsească o echipă pe care să o promoveze. Eu îl manageriez, l-am semnat. Poate să promoveze o echipă din Liga 2.

O să mă asigur eu că o să promoveze, fac tot ce depinde de mine”, a declarat Florin Manea, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare