Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Herea numeşte antrenorul ideal pentru Rapid: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIV

Ovidiu Herea numeşte antrenorul ideal pentru Rapid: ”Îmi place foarte mult” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

În opinia lui Ovidiu Herea, Rapid a făcut alegerea corectă prin aducerea lui Adi Mutu pe banca echipei.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în această vară, după ce Mihai Iosif a preluat echipa şi a condus-o surprinzător către promovare.

Formaţia giuleşteană era aproape de a rata play-off-ul Ligii 2 până la venirea lui Iosif, astfel că clasarea pe poziţia secundă la finalul sezonului a fost o reală surpriză.

După un început fulminant în Liga 1, cu cinci victorii şi o remiză din primele şase meciuri, Rapid şi-a pierdut din turaţie şi a făcut un retur de sezon regular slab.

Giuleştenii au câştigat doar două din cele 15 partide rămase în a doua parte a sezonului regular şi a ratat play-off-ul, deşi ocupase locul secund în debutul stagiunii.

Iosif a fost înlocuit cu Adi Mutu, iar Rapid a câştigat toate cele patru meciuri disputat de le numirea noului tehnician.

Ovidiu Herea numeşte antrenorul ideal pentru Rapid

Ovidiu Herea, fost căpitan al Rapidului, a dezvăluit că este de părere că numirea ”Briliantului” a fost o decizie foarte bună din partea conducerii giuleştene şi a punctat că are încredere în fostul selecţioner de la U21.

Da, contează foarte mult, mie îmi place foarte mult Adi Mutu şi am şi declarat când a fost anunţat că va prelua Rapidul, eu am încredere.

Nici nu avem cum să nu aibă ce să transmită sau cum să vorbească cu ei, cum să îi aşeze pe teren, ce să îi înveţe, pentru că a jucat la cel mai înalt nivel şi a avut nişte antrenori pe care orice jucător şi-i doreşte să îi aibă.

Cred că este o alegere potrivită şi lucrul acesta a demonstrat în cele patru etape.

Are patru victorii din patru meciuri şi cred că o va ţine pe acest drum, pentru că am văzut destul de temperat şi după acest meci, ştie cum să îi ţină pe băieţi montaţi şi contează foarte mult acest lucru”, a declarat Ovidiu Herea, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu herea 

viewscnt
Articole similare