Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, cuvinte la superlativ despre unul dintre puştii Rapidului: ”Seamănă foarte mult cu Pancu în tinereţe”

Cristi Săpunaru, cuvinte la superlativ despre unul dintre puştii Rapidului: ”Seamănă foarte mult cu Pancu în tinereţe”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a vorbit la superlativ despre unul dintre coechipierii săi.

Cristi Săpunaru s-a întors la Rapid odată cu revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc şi a fost instat reinstalat în funcţia de căpitan al clubului.

Un exemplu pentru colegii săi, apărătorul central a ajuns acum la 38 de ani şi are o vastă experienţă pe care puţini jucători români ai momentului o mai au.

Lotul Rapidului este unul construit foarte interesant: giuleştenii dispun de mai mulţi jucători foarte experimentaţi, precum Dragoş Grigore, Junior Morais sau Săpunaru, dar şi de mulţi tineri de perspectivă, precum Antonio Sefer, Rareş Ilie sau Pănoiu.

Iar căpitanul Rapidului a vorbit la superlativ despre unul dintre aceşti juniori, care nu are nici jumătate din vârsta sa.

Cristi Săpunaru l-a comparat pe Rareş Ilie (18 ani) cu Daniel Pancu, graţie inteligenţei pe care o are şi muncii pe care o depune la antrenamente.

Cristi Săpunaru, cuvinte la superlativ despre unul dintre puştii Rapidului

De asemenea, fostul internaţional român a punctat că toate persoanele din fotbalul românesc trebuie să facă tot posibilul să ajute dezvoltarea tinerilor ca Ilie, nu să dăuneze acesteia.

Seamănă foarte mult cu Pancu în tinereţe. E un băiat inteligent, îşi doreşte să progreseze, munceşte, e concentrat sută la sută la fiecare meci. Asta îl va ajuta mai departe.

Avem tineri talentaţi şi cel mai bun lucru pe care l-am putea face cu toţii, jucători, conducători, jurnalişti, public, ar fi să ajutăm să creştem, nu doar să dăm la cap unuia şi altuia.

Dacă tot timpul criticăm, nu ajungem nicăieri. Trebuie să avem grijă de aceşti copii. Sigur că, după ce pleacă peste hotare, contează la fiecare mentalul, caracterul, cât de pregătit e să înfrunte provocările din fotbalul occidental”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru playsport.ro.

După venirea lui Adi Mutu pe bancă, Rapid a reuşit să câştige toate cele patru partide disputate şi se află pe prima poziţie în play-out-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare