Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A făcut ofertă". Abramovich vrea să cumpere un club uriaş din Spania. Răsturnare de situaţie!

"A făcut ofertă". Abramovich vrea să cumpere un club uriaş din Spania. Răsturnare de situaţie!
Comentarii

Roman Abramovich (55 de ani) a făcut o ofertă să cumpere un club din prima ligă a Spaniei, Valencia. Oligarhul rus, încă patron la Chelsea, caută să investească din nou în fotbal după ce a scos la vânzare echipa din Londra, pe care o deţine încă din 2003.

Roman Abramovich nu vrea să iasă din fotbal după ce a scos Chelsea la vânzare, ca urmare a sancţiunilor impusă de Guvernul din Marea Britanie împotriva sa, din cauza legăturilor pe care le are cu Vladimir Putin.

"A făcut ofertă". Abramovich vrea să cumpere un club uriaş din Spania. Răsturnare de situaţie!

După ce a apărut informaţia că Roman Abramovich "a ajuns la un acord" pentru a cumapăra Goztepe, club din Turcia, se pare că această variantă nu prinde contur. Dar, a apărut o nouă oportunitate pentru Roman Abramovich, cel care este - încă - patronul lui Chelsea.

Roman Abramovich a făcut o ofertă pentru cumpărarea clubului din prima ligă spaniolă, Valencia, club deţinut în prezent de Peter Lim, un om de afaceri din Singapore. Miguel Zorio, un om de afaceri din Spania, este cel care a dezvăluit informaţia ofertei făcute de Roman Abramovich.

După o discuţie cu Peter Lim, singaporezul care deţine Valencia, a aflat că Roman Abramovich a făcut o ofertă pentru a-i cumpăra pe "Lilieci". Miguel Zorio vrea şi el să intre în posesia pachetului majoritar de acţiuni de la Valencia, dar concurenţa cu Abramovich i-ar putea fi fatală.

"Peter Lim a "dat din casă" în presa internaţională şi a spus că are două oferte de cumpărare a clubului, de la mine şi de la Roman Abramovich, oligarhul rus de la Chelsea", scrie site-ul larazon.es, care citează Plaza Deportiva.

În urmă cu câteva zile, în presa din străinătate a apărut informaţia că Roman Abramovich a ajuns la un acord pentru a cumpăra clubul turc Goztepe, deţinut de prietenul său Mehmet Sepil. Varianta Turcia a fost luată în calcul de Roman Abramovich pentru că nu au fost impuse sancţiuni economice împotriva ruşilor în ţara condusă de Recep Tayyp Erdogan.

 

Afla mai multe despre: roman abramovichofertavalencia 

viewscnt
Articole similare