Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase şi Florinel Coman, ofertaţi să plece de la FCSB. Ce răspuns a dat Gigi Becali: ”Iau şapte-opt milioane pe ei”

Florin Tănase şi Florinel Coman, ofertaţi să plece de la FCSB. Ce răspuns a dat Gigi Becali: ”Iau şapte-opt milioane pe ei”

FCSB

Comentarii

Urmând ca noul sezon din Superliga să debuteze în mai puţin de o săptămână, pe 15 iulie, Gigi Becali a dezvăluit că a primit oferte pentru două dintre starurile echipei, Florinel Coman (24 de ani) şi Florin Tănase (27 de ani).

Florin Tănase a fost transferat de FCSB în 2016, la începutul sezonului în care Viitorul Constanţa, actuala Farul, avea să cucerească unicul titlu din palmaresul său.

Fotbalistul crescut în academia lui Gică Hagi impresionase în precedenta stagiune şi l-a convins pe Gigi Becali că merită să cheltuiască 1,5 milioane de euro pentru a îi obţine semnătura.

Un an mai târziu, fostul coechipier Florinel Coman, pe atunci în vârstă de doar 19 ani, i se alătura la Bucureşti pentru dublu sumei plătite pentru Tănase.

Încă de pe atunci, Gigi Becali visa să obţină zeci de milioane pentru cei doi, dar, după şase, respectiv cinci ani la club, latifundiarul s-a resemnat că nu îşi va îndeplini dorinţa.

În urmă cu aproximativ doi ani, Coman primea cea mai importantă ofertă din perioada FCSB, din ţările arabe, care ar fi adus roş-albaştrilor aproape 10 milioane de euro.

Decis că poate obţine mai mult, Becali a refuzat propunerea, recunoscând mai târziu că trebuia să o accepte, din pricina accidentărilor lui ”Mbappe de România”.

Florin Tănase şi Florinel Coman, ofertaţi să plece de la FCSB

De cealaltă parte, deşi a fost golgheterul campinatului în ultimele două sezoane şi are o clauză de reziliere infimă, de doar trei milioane de euro, nici Florin Tănase nu a reuşit să convingă vreun club important.

Acesta a avut oferte din străinătate, dar niciuna nu a atins borna de trei milioane de euro, astfel că, ajuns la 27 de ani, căpitanul FCSB-ului încă se află la club.

Ambii jucători au fost ofertaţi şi în această vară, dar iarăşi Gigi Becali s-a decis să nu dea curs propunerilor, spunând că este convins că va obţine totuşi şapte sau opt milioane de euro cumulativ pentru cei doi.

Nu că renunţ, că nu sunt idiot, am nişte oportunităţi să iau nişte bani, nişte oferte, şi pe ăla, şi pe ăla.

Le-am refuzat, dar iau bani pe ei, iau şapte-opt milioane de euro pe amândoi”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare