Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o regulă din fotbalul românesc, pe lista neagră a lui Dan Petrescu! "Unde am ajuns? Suntem jos"

Încă o regulă din fotbalul românesc, pe lista neagră a lui Dan Petrescu! "Unde am ajuns? Suntem jos"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, se declară împotriva introduceri din acest sezon a regulii impuse de Ministrul Sportului – cel puţin 40 la sută dintre sportivii prezenţi pe teren în timpul meciurilor oficiale trebuie să fie români.

Dan Petrescu, despre regula cu 40% de sportivi să fie români

Într-o conferinţă de presă organizată înaintea Supercupei României, Dan Petrescu, antrenorul echipei campioane în Superliga de fotbal, CFR Cluj, s-a declarat împotriva regulii impuse de Ministerul Sportului, privind obligativitatea unei ponderi de 40 la sută a sportivilor români prezenţi în teren la meciuri oficiale.

”E imposibil la fotbal! Toate cluburile şi-au făcut planurile, au luat jucători. Ce faci acum? Dai afară fotbaliştii? Ar fi ceva împotriva regulilor. Eu nu pot spune dacă e bine sau nu! Dar nu cred că e normal să fie aplicată din acest sezon. Poate din următorul, ca să ştii ce să faci! Mie nu-mi plac regulile astea, cu jucătorul U21, cu punctele care se iau. 

Nu-mi plac pentru că nu au adus nimic în fotbal. Am băgat fotbalişti U21 şi unde am ajuns? Suntem jos. Sunt mulţi jucători U21 care au rămas fără echipe, chiar dacă au jucat meciuri în prima ligă. De ce? Pentru că nu au valoare! Iar cu punctele înjumătăţite au spus că se face spectacol... Iar acum asta cu mai mulţi români! Păi românul dacă este bun îl bagi şi joacă. Dacă nu e bun, nu joacă...”.

Joi, Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că prin ordin de ministru va fi impusă obligativitatea ca 40 la sută din componenţii unei echipe, într-un meci oficial, să fie români. Regula urmează să fie pusă în aplicare chiar cu sezonul 2022-2023.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare