Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase a fost dorit de Ferencvaros şi i-a făcut o ofertă lui Becali: ”Păi, de aia vând scump, că nu sunt disperat de bani!” Ce răspuns a dat patronul FCSB

Florin Tănase a fost dorit de Ferencvaros şi i-a făcut o ofertă lui Becali: ”Păi, de aia vând scump, că nu sunt disperat de bani!” Ce răspuns a dat patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit ce ofertă a primit pentru căpitanul Florin Tănase.

Becali vrea să obţină milioane de pe urma lui Florin Tănase şi Octavian Popescu, dar cel mai probabil, cei doi fotbalişti vor rămâne şi în sezonul viitor la echipa patronată de Gigi Becali. 

Becali a ţinut o conferinţă de presă unde l-a prezentat pe Dawa şi a dezvăluit că pentru Octavian Popescu nu a existat până în prezent nicio ofertă concretă. Totuşi, el a declarat că pentru Florin Tănase a discutat cu cei de la Ferencvaros, dar nu a ajuns la un numitor comun. 

”Nu m-a interesat să vând! M-a interesat vreodată să vând? M-a interesat să fac performanţă şi să iau sume mari. Niciodată n-am fost disperat să vând.

Fac fotbal, dar nu sunt disperat să vând. De ce? Că am bani! Bag de la mine bani. Păi de aia vând scump, că nu sunt disperat de bani. N-a venit nicio ofertă de niciun ban pentru Tavi Popescu!  A fost o ofertă de două milioane pentru Tănase de la Ferencvaros, dar am zis că nu!”, a declarat patronul de la FCSB. 

Gigi Becali îl înţeapă pe Mihai Rotaru după ce s-a înţeles cu Dawa

”Ce să îl anunţ (n.r. pe Mihai Rotaru)? Dacă ne supărăm… Care e treaba? Nici el nu prea s-a ţinut de cuvânt, jucau la misto cu CFR. Ce să mai… Am avut o convenţie cu Rotaru.

Dacă el vrea un jucător, eu nu mă bag. Eu am vrut să îl iau de mult. M-a sunat şi a zis că are o convenţie, au negociat ce au negociat, am stat trei săptămâni, i-a dat Botoşani ultimatum, eu i-am spus că nu mă bag.

Într-o seară m-a sunat finul meu care mi-a spus că impresarul lui Dawa negociază cu CFR şi am zis că mai bine îl iau eu decât să îl ia CFR. La 11- 12 noaptea am semnat, am semnat pe loc”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-tănase 

viewscnt
Articole similare