Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi revenirea anului! Federico Piovaccari, dispus să se întoarcă la FCSB: ”A fost cel mai bun moment al carierei mele”

Ar fi revenirea anului! Federico Piovaccari, dispus să se întoarcă la FCSB: ”A fost cel mai bun moment al carierei mele”

FCSB

Comentarii

Federico Piovaccari (37 de ani) a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul 2013 / 2014 şi rămâne unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi trecuţi pe la trupa roş-albastră în ultimii 10 ani

Federico Piovaccari a petrecut un singur sezon în România, între 2013 şi 2014, dar a reuşit să cucerească două trofee, Supercupa României şi campionatul, şi să îşi treacă în cont titlul de golgheter.

Deşi a petrecut doar un an la echipă, italianul rămâne unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi trecuţi pe la FCSB în ultimii 10 ani, mai ales luând în calcul ratările lui Gigi Becali de pe piaţa transferurilor.

Ajuns la 37 de ani, urmând să împlinească 38 de pe 1 septembrie, Piovaccari a recunoscut că ar fi dispus să revină la club, întrucât a traversat cea mai bună perioadă a carierei la FCSB.

Totuşi, cu o linie ofensivă roş-albastră deja aglomerată, jucătorul de aproape 40 de ani are şanse minime să se mai întoarcă în România, deşi va rămâne cu siguranţă în memoria fanilor.

Federico Piovaccari, dispus să se întoarcă la FCSB

Nu cred că Piovaccari este o prioritate pentru Steaua (n.r. FCSB), dar nu se ştie niciodată. Cred că a fost cel mai bun moment al carierei mele!

Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) era un nume important în fotbal, dar, sincer, nu văzusem niciodată meciuri din România!

Nu l-am cunoscut pe Gigi Becali, pentru că el era în închisoare, atunci. Nu l-am întâlnit niciodată. Să vin la Steaua (n.r. FCSB) a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o!

Am jucat în Italia, în Serie B, iar după trei luni jucam în Champions League cu Chelsea, Basel, Schalke. Am câştigat campionatul, cred că a fost cea mai bună perioadă din cariera mea.

Câteodată făceam grătar la Ghencea! Îmi amintesc că eram un grup mare, o familie. Reghecampf a creat un grup puternic, o familie. Bucureştiul este foarte frumos.

Nu mă aşteptam la asta. Nu mă gândeam că este aşa de mare. Restaurante frumoase, cluburi frumoase. E un oraş foarte frumos”, a declarat Federico Piovaccari pentru AS.ro.

În urma despărţirii de FCSB, Piovaccari a mai evoluat, printre altele, pentru Eibar, Western Sydney, Cordoba, Ternana sau Rayo Vallecano.

Din acest an, italianul evoluează în Serie C, la ACR Messina.

Afla mai multe despre: federico piovaccari 

viewscnt
Articole similare