You are here:

MM Stoica i-a anunţat plecarea în direct! Unde îl transferă FCSB: ”De ce să-l ţinem?” | EXCLUSIV

MM Stoica i-a anunţat plecarea în direct! Unde îl transferă FCSB: ”De ce să-l ţinem?” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, alături de Basarab Panduru, MM Stoica a anunţat plecarea unui jucător de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a explicat că nu mai este loc în lot pentru acesta, motiv pentru care va fi lăsat să plece.

La pregătirea dinaintea noului sezon, FCSB a repetat exemplul ultimilor ani şi a adus alături de prima echipă mai mulţi tineri de perspectivă din propria pepinieră.

Fie că au fost împrumutaţi în ultimul sezon, fie că au jucat pentru a doua echipă, mai mulţi juniori s-au antrenat alături de titularii FCSB-ului, unii dintre ei reuşind să se remarce.

Alexandru Musi (17 ani) şi Alexandru Pantea (18 ani) vor fi parte din lotul lui Toni Petrea în noul sezon, în timp ce un alt coechipier va părăsi echipa.

Deşi revenirea sa la club se anunţa interesantă, Andreas Chiriţoiu (18 ani) nu a reuşit să convingă stafful FCSB-ului că poate oferi mai multe ca Ivan mamut sau Andrei Dumiter, astfel că va fi din nou împrumutat.

Acesta va ajunge în Liga 2, cel mai probabil la noul satelit al echipei lui Gigi Becali, fosta Unirea Constanţa, mutată ulterior la Clinceni, FCSB A Clinceni, unde a evoluat şi sezonul trecut.

MM a dezvăluit, în direct, că acesta va pleca, în timp ce Panduru a recunoscut că a văzut calităţi la acesta, punctând totuşi că acesta mai are de muncă.

MM Stoica i-a anunţat plecarea în direct

Cei patru jucători de la naţionala U19 au venit de luni, sunt în evaluări. E vorba de cei trei, Pantea e evaluat, el va fi cu noi indiscutabil.

Şi faptul că a avut foarte multe oferte, sigur, de împrumut, înseamnă că ce face face bine.

(n.r. Chiriţoiu rămâne?) Nu cred. Avem foarte mulţi atacanţi. Dacă îl ţinem pe Chiriţoiu ca să nu joace, mai bine îl lăsăm să lase la divizia B”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Nu că ar fi făcut mare lucru la Campionatul European, dar, ţi-am spus, am văzut ceva la el, nu ştiu ce, dar am văzut ceva la el.

Că o să ajungă, că nu o să ajungă, nu ştiu, dar cred că are ceva”, i-a răspuns Basarab Panduru.

Şi eu zic la fel, dar anul acesta mai avem Ianis Stoica, avem Mamut, Dumiter, dacă plecau, poate era altceva, dar la momentul ăsta...”, a explicat MM.

Afla mai multe despre: andreas chiriţoiu 

viewscnt
Articole similare