Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! După Grigore, Dinamo mai pierde un jucător important: ”Are un potenţial enorm”. Mihai Eşanu, de asemenea de vânzare

Incredibil! După Grigore, Dinamo mai pierde un jucător important: ”Are un potenţial enorm”. Mihai Eşanu, de asemenea de vânzare

Rapid

Comentarii

Înaintea noului sezon, Dinamo are mari probleme la nivelul lotului, din cauza plecărilor în masă care au avut lot. După ce Rici Grigore, care a forţat transferul la FC U Craiova, un alt jucător important al ”câinilor” ar fi aproape de a părăsi echipa.

Cu Dinamo retrogradată din Superliga, alte echipe din primul eşalon al României s-au strâns ca vulturii în jurul trupei din Ştefan cel Mare, pentru a ”ciuguli” ultimele părţi rămase ale lotului.

Orice jucător de valoarea de la Dinamo a primit cel puţin o ofertă după retrogradare, întrucât ”câinii” nu se pot împotrivi plecărilor, având în veder situaţia de la club.

Chiar şi când au încercat să se împotrivească, fotbaliştii în cauză au făcut scandal prin presă şi s-au rugat să fie lăsaţi să sară de pe nava inundată care a ajuns să fie Dinamo.

La vizita medicală a ”câinilor”, nu mai puţin de 23 de jucători s-au prezentat, dar nu toţi aceştia vor mai fi în Ştefan cel Mare atunci când va începe sezonul.

Incredibil! După Grigore, Dinamo mai pierde un jucător important

Conform Playsport, Antonio Borduşanu (17 ani), marea speranţă a lui Dinamo, este în tratative cu FC Botoşani, iar conducerea ar fi dispusă să îi dea drumul din pricina problemelor financiare.

Acesta ar fi fost dispus să continue la club, dar fanii-acţionari şi-au asumat că au mai mare nevoie de fonduri decât de acesta.

În plus, sursa citată menţionează că şi Mihai Eşanu (23 de ani) este de vânzare, dar, având în vedere suma de 100.000 de euro dorită, este greu de crezut că cineva l-ar achiziţiona pe portarul-gafeur din Ştefan cel Mare.

la începutul acestui an, Flavius Stoican vorbea la superlativ despre Antonio Borduşanu, jucător pe care îl vedea drept viitorul echipei, dar care ar putea pleca de la Dinamo înainte de a fi major.

Borduşanu este un jucător cu potenţial enorm. Trebuie să fie atent în continuare, pentru că sunt foarte mulţi jucători la noi care au potenţial şi e important să aibă constanţă.

Fără muncă nu va ajunge unde îmi doresc eu, şi el, şi familia lui. Este mult de muncă. Potenţial are.

Nu numai Borduşanu, şi Giafer, şi Creţu, avem jucători care au calităţi, dar este important să aibă continuitate, realizări în teren şi să găsim momentul când ei să fie prezenţi în teren, să nu fie presiunea pe umerii lor foarte mare.

E important ca jucătorii când intră pe teren să încerce să salveze echipa asta de la retrogradare şi nu cred că sunt atât de importanţi banii.

Sunt necesari, dar nu la nivelul acesta. Este important că în momentele grele avem în spate această galerie formidabilă”, spunea Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: antonio borduşanu 

viewscnt
Articole similare