Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Apărării a cerut un ”raport serios” după ce David Popovici a plecat de la Steaua la Dinamo: ”Poate a găsit condiţii mai bune”

Ministrul Apărării a cerut un ”raport serios” după ce David Popovici a plecat de la Steaua la Dinamo: ”Poate a găsit condiţii mai bune”

Alte sporturi

Comentarii

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale, spune că a cerut un raport despre modul în care CSA Steaua l-a pierdut pe David Popovici.

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici şi-a făcut deja un nume în lumea nataţiei. Sportivul legitimat la Dinamo a participa la Jocurile Olimpice de anul trecut, iar în acest an a ieşit campion mondial la 100 de metri şi 200 de metri liber.

David Popovici s-a format la Steaua, dar anul trecut a plecat la Dinamo, după ce clubul din Ştefan cel Mare i-a oferit condiţii mai bune.

Ministrul Apărării a cerut un raport după ce David Popovici s-a dus la Dinamo

David Popovici este unul dintre cei mai talentaţi sportivi din noul val din lumea nataţiei. Înotătorul în vârstă de doar 17 ani a uimit deja lumea cu performanţele sale, mai ales după ce a câştigat medalia de aur la 100 de metri şi 200 de metri liber, la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta.

Performanţele extraordinare pe care David Popovici le-a reuşit înseamnă şi o lovitură de imagine pentru clubul la care este legitimat, Dinamo Bucureşti.

David Popovici s-a format la rivala Steaua, dar anul trecut, după Jocurile Olimpice, a plecat la Dinamo, care i-a oferit condiţii mai bune.

Concret, oficialii clubului din Ştefan cel Mare i-ar fi propus un salariu lunar de 7.000 de euro. De asemenea, antrenorul său s-a bucurat şi el de mai mulţi bani.

În plus, CS Dinamo dispune şi de bazin olimpic, lucru care, de asemenea, a cântărit în decizia lui David Popovici de a pleca de la Steaua.

Acum, Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naţionale - de care aparţine clubul Steaua - spune că a cerut un ”raport serios” în care şefii clubului din Ghencea să explice cum au putut să-l piardă pe David Popovici.

”Le-am cerut un raport serios privind ce s-a întâmplat, dar noi ne bucurăm să creştem şi alţi sportivi. Ne bucurăm pentru David, poate că a găsit condiţii mai bune la Dinamo, inclusiv de salarizare.

Noi mai avem rezerve la Steaua, îi ajutăm şi pe cei de la Dinamo. Avem nevoie de o strategie de infrastructură pentru sport. Sper s-o facă ministrul Sportului”, a spus Vasile Dîncu.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare