Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. "Câinii" negociază cu un mijlocaş cu două titluri de campion în palmares

Dinamo, aproape de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. "Câinii" negociază cu un mijlocaş cu două titluri de campion în palmaresgalerie foto
Comentarii

Dinamo are mari probleme financiare, însă este foarte aproape de o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. "Câinii" sunt în negocieri avansate cu Neluţ Roşu.

Dinamo l-a pierdut pe Ricardo Grigore, care a semnat cu FCU Craiova 1948, însă este foarte aproape să bifeze o mutare importantă pe plan ofensiv. Neluţ Roşu a efectuat vizita medicală alături de echipa din Ştefan cel Mare şi a recunoscut că mai are de pus la punct doar câteva detalii până să semneze şi contractul.

"Am venit să facem controlul medical, vedem care e situaţia, sper să fie toată lumea bine. Când plouă se spune că e bogăţie, sper să vină şi pe la noi. Am înţeles că sunt nişte discuţii care urmează să se concretizeze, să ştim pe ce drum mergem. Au apărut multe ştiri care nu sunt adevărate, că o să fie faliment până vineri... Nici nu s-a discutat aşa ceva.

Conducerea e alături de echipă şi încearcă până vineri să achite un salariu. Dacă nu reuşeşte, discutăm din nou şi vedem ce se întâmplă, dar nici vorbă că e zi decisivă, că se închid porţile, că se pune lacătul.

Eu încă nu am semnat, pentru că mai am nişte lucruri de clarificat cu Voluntari şi cred că azi sau mâine rezolvăm. Cred că va fi o provocare frumoasă pentru orice jucător care rămâne aici. Vom avea şanse de promovare dacă lucrurile se vor rezolva.

Dacă vor veni oameni lângă echipă, eu cred că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte promovarea" , a declarat Neluţ Roşu.

În cariera sa, Neluţ Roşu a mai fost legitimat la FC Botoşani, Concordia Chiajna, CFR Cluj, Farul Constanţa, Astra Giurgiu, Levski Sofia, Gaz Metan, UTA şi FC Voluntari.

  • Două titluri de campion are Neluţ Roşu în palmares, în 2016, alături de CFR Cluj, şi în 2017, alături de Farul Constanţa
  • 125 de mii de euro valorează mijlocaşul de 29 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare