adplus-dvertising
You are here:

ŞOC total în Liga 1. Unul dintre "veteranii" lui Dinamo a semnat cu marea rivală a "câinilor". Lovitură importantă reuşită de echipa de tradiţie | EXCLUSIV

ŞOC total în Liga 1. Unul dintre "veteranii" lui Dinamo a semnat cu marea rivală a "câinilor". Lovitură importantă reuşită de echipa de tradiţie | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo a efectuat vizita medicală, în dimineaţa zilei de joi, fără doi dintre cei mai importanţi jucători din lot. Steliano Filip nu s-a prezentat la reunirea "câinilor", în timp ce Ricardo Grigore a semnat deja cu o echipă din Superligă.

Dinamo se confruntă cu mari probleme de lot, din cauza situaţiei financiar, iar acum "câinii" au mai primit o lovitură importantă. Unul dintre cei mai vechi jucători din lot a primit o ofertă din Superligă şi a semnat deja contractul.

Ricardo Grigore a fost dorit insistent de Marius Croitoru la FCU Craiova 1948, iar Adrian Mititelu i-a îndeplinit dorinţa. Noul antrenor al oltenilor a primit deja patru fotbalişti în actuala perioadă de transferuri, iar acum FCU Craiova 1948 a bifat şi cea de-a cincea mutare prin aducerea fundaşului central de la Dinamo.

Din informaţiile Orange Sport, Ricardo Grigore a semnat contractul cu marea rivală a "câinilor" şi urmează să se alăture lotului pregătit de Marius Croitoru.

În vârstă de 23 de ani, fundaşul central este unul dintre cei mai importanţi jucători crescuţi în ultimii ani în centrul de copii şi juniori al clubului Dinamo. Ricardo Grigore a debutat pentru prima echipă a "câinilor" în august 2018, într-un meci cu Farul Costanţa, iar de atunci a strâns 6 goluri şi 5 pase decisive în cele 101 meciuri jucate pentru clubul din Ştefan cel Mare.

Evoluţiile bune din competiţiile interne l-au adus pe Ricardo Grigore şi în atenţia reprezentativelor României. Fundaşul central are două meciuri pentru naţionala U19, cinci partide pentru naţionala de tineret şi două prezenţe în tricoul reprezentativei U23, în vara anului trecut, la Jocurile Olimpice din Tokyo.

viewscnt
Articole similare