Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a primit o ofertă interesantă din Liga 1. Atacantul a recunoscut negocierile

Denis Alibec a primit o ofertă interesantă din Liga 1. Atacantul a recunoscut negocierile

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec se află pe lista de transferuri a unei echipe cu pretenţii din Liga 1.

În vârstă de 31 de ani, Denis Alibec a revenit în această vară la Kayserispor, după ce în ultimele şase luni a fost împrumutat la Atromitos, în Grecia.

Însă internaţionalul român ar putea reveni în Superliga, după ce a primit o ofertă interesantă.

Ce echipă din Liga 1 i-a făcut o ofertă lui Denis Alibec

Situaţia lui Denis Alibec la Kayserispor nu este prea fericită. Atacantul de 31 de ani nu este considerat un jucător de bază şi ar putea fi din nou împrumutat.

Denis Alibec mai are contract până în vara anului viitor şi n-ar fi exclus, totuşi, să se despartă amiabilă de echipa din Turcia.

De altfel, Denis Alibec îşi caută echipă în această vară, ar prefera să continue în străinătate, dar are o ofertă interesantă şi din România.

Potrivit playsport.ro, Adrian Mutu ar vrea să-l transfere pe Denis Alibec la Rapid, echipă care în această vară trece printr-o adevărată transformare.

Giuleştenii au transferat mai mulţi jucători, în tentativa clubului de a intra în play-off.

Pe lângă pretenţiile financiare pe care le are Denis Alibec, un obstacol în calea transferului ar putea fi însă trecutul atacantului în tricoul FCSB-ului.

De altfel, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Denis Alibec a recunoscut că a purtat discuţii cu Rapid, dar spune că n-ar vrea să-şi trădeze fosta echipă.

”(Reporter: Cine te vrea acum, din România? Te întreb direct!) Am vorbit şi cu cei de la Rapid! Dar mă gândesc că am jucat la Steaua (n.r. FCSB). Şi nu ştiu dacă aş putea suporta ideea ca lumea să mă considere un trădător.

Mă iubesc mulţi suporteri ai Stelei (n.r. FCSB), încă fac poze cu mine, îmi strigă numele, n-am cum să trec peste asta”, a spus Denis Alibec pentru gsp.ro.

Denis Alibec are de primit aproximativ două milioane de euro de la Kayserispor

Internaţionalul român s-a transferat la Kayserispor în toamna lui 2020, însă a fost o alegere care i-a produs probleme.

Denis Alibec a primit rar bani din contractul pe care l-a semnat cu Kayserispor şi turcii îi datorează acum o sumă imensă.

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că Denis Alibec ar avea de recuperat de la Kayserispor nu mai puţin de două milioane de euro.

”Uite la Alibec. Alibec are de luat două milioane de euro. Două milioane. Îi va lua până la urmă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare