Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore, blocat de Dinamo în Liga 2? ”Dorinţa mea cea mai mare e să plec! Ei mă evaluează la 300.000 de euro. Nu va da nimeni banii ăştia!” EXCLUSIV

Ricardo Grigore, blocat de Dinamo în Liga 2? ”Dorinţa mea cea mai mare e să plec! Ei mă evaluează la 300.000 de euro. Nu va da nimeni banii ăştia!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ricardo Grigore, fundaşul lui Dinamo, a vorbit despre situaţia lui din cadrul clubului din Liga 2.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Dinamo a rămas şi fără antrenor zilele trecute, iar situaţia devine din ce în ce mai dificilă. Ricardo Grigore este unul dintre jucătorii care vrea să plece de urgenţă de la echipă. El mai are contract 2 ani cu Dinamo. 

Fotbalistul a dezvăluit că are oferte din România, dar clubul nu îl cedează, deoarece îl evaluează la o sumă pe care potenţialele echipe care îl doresc nu sunt dispuse să o achite. Grigore a jucat foarte puţin în ultimul timp, iar acest lucru îngreunează transferul. 

”Dorinţa mea cea mai mare e să plec! Ei mă evaluează la 300.000 de euro. Nu dă nimeni banii ăştia!”

”Situaţia mea rămâne incertă. Vreau să plec, îmi doresc să mă înţeleagă. Am încercat să le aduc o ofertă pe mine. Acum se negociază, se analizează bine oferta. Nu este o ofertă activă pentru ei. La momentul ăsta, cam atât valorez, cât a venit pe acea ofertă. Sper să mă înţeleagă, să mă lase să plec, pentru că asta e dorinţa mea cea mai mare. Nu vreau să fiu ţinut cu forţa.

Nu pot să spun de unde e oferta, dar e din România. Eu am restanţe. Numai în România nici în insolvenţă nu îţi iei salariul. Până în acest moment nu am avut restanţe salariale, de când a fost barajul, iar faptul că am retrogradat a dăunat foarte mult. În două săptămâni se fac trei luni de când am primit ultimii bani. Nu am nevoie de acei bani, nu mi-am depus memoriu. Sper să mă înţeleagă, sper să pot pleca.

Sper să ajungem la un numitor comun. În acest moment, ei mă evaluează conform cotei de piaţă, undeva la 250.000-300.000. Ei au înţeles că nu pot lua aceşti bani pe mine, deoarece echipa a retrogradat şi au redus acea sumă. Dar în acest moment nu au venit echipe care să achite acea sumă, deoarece nu am jucat 3-6 luni de zile. Nimeni nu dă banii pe un jucător care a stat pe tuşă atât timp. Am încercat eu să aduc alte variante. Mai am contract doi ani. Am vorbit cu Zăvăleanu. Sper să mă înţeleagă. Decât să pierzi un jucător gratis, mai bine iei nişte bani pe el.

Dacă depun un memoriu, nu o să fiu liber de contract. Au timp să achite banii, nu pot pierde aşa uşor un jucător. Nu se va întâmpla asta. Nu vreau să mă judec cu ei. Am avut un proces cu Dinamo. E foarte greu, nu ai nicio şansă ca jucător în România. Nu poţi câştiga. Clubul câştigă mereu. Răspunsul încă nu a venit la ofertă. Se analizeză. Mai aştept câteva zile. Am răbdare. Sper să pot pleca”, a spus Grigore, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-grigore-liga 2 

viewscnt
Articole similare