Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost dinamovist îi ia locul fotbalistului dat dispărut de Sepsi: ”Singurul care ni se va alătura mai mult ca sigur e el”

Un fost dinamovist îi ia locul fotbalistului dat dispărut de Sepsi: ”Singurul care ni se va alătura mai mult ca sigur e el”galerie foto
Comentarii

Jucător de bază la Sepsi în ultimul sezon şi jumătate, Eder Gonzalez (25 de ani) a fost dat dispărut de echipa covăsneană şi nu va mai reveni la club. Totuşi, pentru a îi lua locul, un fost dinamovist va sosi la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a reuşit cea mai care performanţă din scurta istorie a clubului în ultima stagiune, după ce a reuşit să pună mâna pe primul său trofeu, Cupa României.

Covăsnenii au învins-o pe FC Voluntari în finală, scor 2-1, şi au reuşit să facă un nou pas spre a deveni una dintre forţele campionatului nostru.

Echipa pregătită în prezent de Cristiano Bergodi mai jucase în ultimul act al Cupei României, în 2020, dar pierdea atunci finala împotriva FCSB-ului, scor 0-1.

Odată cu triumful istoric al lui Sepsi, patronul Laszlo Dioszegi anunţa că echipa sa are planuri să pătrundă în elita Superligii, cu transferuri importante şi un buget generos.

Cosmin Matei, Ion Gheorghe, Denis Ciobotariu, Rareş Ispas, Francisco Junior şi Mario Rondon au fost toţi aduşi la club în această vară, iar directorul sportiv Attila Hadnagy a mai anunţat o mutare.

Eder Gonzalez, om de bază la Sfântu Gheorghe după venirea de la Csikszereda, a fost dat dispărut înaintea noului sezon, iar clubul a confirmat că acesta nu se va mai întoarce.

Un fost dinamovist îi ia locul fotbalistului dat dispărut de Sepsi

Atromitos, echipa pentru care evoluează Dorin Rotariu, se află în negocieri pentru achiziţionarea ibericului, astfel că Sepsi a fost nevoită să găsească un înlocuitor.

Hadnagy a confirmat că Jonathat Rodriguez (32 de ani), jucător deţinut de CFR care a fost împrumutat la Dinamo în a doua parte a ultimului sezon, i se va alătura lui Sepsi.

Conducerea de la Sfântu Gheorghe şi-ar mai fi dorit încă un mijlocaş central, pe lângă Rodriguez, însă nu mai are loc pe lista pentru Superliga.

Singurul care mai mult ca sigur ni se va alătura este Jonathan Rodriguez. A plecat Eder Gonzalez, în locul lui ar trebui să vină încă un jucător, dar nu mai avem loc pe lista A pentru LPF.

Pe Eder l-am dat dispărut. L-au sucit impresarii. Ne-a sunat o echipă din Grecia, Atromitos, că vor să-l ia. Suntem în discuţii, poate luăm şi ceva bani pe el. Dacă tot a dispărut, măcar să obţinem ceva”, a precizat Attila Hadnagy la Pro Arena.

Cotat la 450.000 de euro de transfermarkt, Jonathan Rodriguez va atinge borna de patru echipe reprezentate în Superliga, după Botoşani, CFR Cluj şi Dinamo.

Afla mai multe despre: jonathan rodriguez 

viewscnt
Articole similare