Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii Orange Sport s-au amuzat copios pe seama echipei folosite de Dinamo împotriva Chiajnei: ”Nu ştiu cine e!” | VIDEO EXCLUSIV

Experţii Orange Sport s-au amuzat copios pe seama echipei folosite de Dinamo împotriva Chiajnei: ”Nu ştiu cine e!” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu s-au amuzat copios pe seama lui Dinamo, după ce ”câinii” au disputat primul amical al verii, împotriva Concordiei Chiajna, pierdut de echipa bucureşteană cu scorul de 0-1, în urma golului marcat de Llullaku.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a suferi cea mai mare ruşine din istoria sa, după ce a retrogradat din primul eşalon, în urma barajului de promovare / menţinere.

U Cluj a reuşit să treacă de ”câini” fără prea mari probleme, scor 3-1, reuşind să devină doar a doua echipă care promovează graţie barajului, după Mioveni în precedenta stagiune.

Ajunsă în Liga 2, Dinamo a fost părăsită de mai toţi jucătorii, iar mulţi dintre membrii staffului, în frunte cu Dusan Uhrin şi Gică Mihali.

Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au rămas deocamdată responsabili de prima echipă a ”câinilor”, dar un nou antrenor, alături de noi investitori, ar fi aşteptat în decursul săptămânii viitoare.

Deocamdată, formaţia din Ştefan cel Mare se află într-o degringoladă totală, iar obiectivele anunţate la începutul sezonului par a fi doar vise pentru ”câini”.

Conducerea lui Dinamo transmitea că ţinteşte promovarea, cu un buget important, dar, deocamdată, Dinamo pare mai aproape de retrogradare decât de accederea în Superliga.

Sâmbătă, echipa din Ştefan cel Mare a început perioada de pregătire şi a disputat un prim amical, împotriva unei alte divizionare secunde, Concordia Chiajna.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Azdren Llullaku, însă alt lucru le-a atras atenţia experţilor Orange Sport.

Experţii Orange Sport s-au amuzat copios pe seama echipei folosite de Dinamo împotriva Chiajnei

Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru s-au amuzat copios pe seama primului 11 folosit de Dinamo, încropit din jucători de la a doua echipă şi proaspăt aduşi la club.

Bogdan Cosmescu

-Neluţ Roşu de la Chiajna. (n.r. Claudiu Stan ştii cine e?) Nu!

Basarab Panduru

-Florescu e ăla de la Botoşani, zi! Sau George Florescu de la Cluj! Şi Virgil Măgurele. Gavrilă, care s-a întors din Malta. Şi Lazăr de la Reşiţa, nu?

Cosmescu

-A jucat la o echipă mediocră din Malta, adică nu a câştigat campionatul...

Panduru

-De Liga 3?

Cosmescu

-Nu chiar de Liga 3!

Panduru

-Nu au liga a treia, în ultima ligă, a doua!

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare